Pérez planeja un nou impuls

Pérez planeja un nou impuls_MEDIA_2

Pérez planeja un nou impuls_MEDIA_2

1
Es llegeix en minuts
Carlos Marcote
Carlos Marcote

Periodista

ver +

No va començar tot amb Kevin Roldán, com va suggerir Gerard Piqué per a escarni dels madridistes. Va començar una mica abans, just fa un any, amb l’excursió recaptatòria de l’equip blanc a Dubai després de guanyar el Mundial de clubs. Va tornar baldat, va perdre tres dies després a Mestalla, va ser apallissat uns dies més tard al Calderón i Ronaldo va celebrar la seva festa d’aniversari després, amb Roldán com a mestre de cerimònies i les imatges que van encendre tot el madridisme.

Notícies relacionades

Des del mes de gener, segons assegura Florentino Pérez, el Madrid pateix un desgast que no acaba de resoldre Rafa Benítez, l’home escollit per donar a l’equip l’impuls que necessitava. Un relleu que els pesos pesants del vestidor no van veure amb bons ulls.

Marcat per la golejada en l’últim clàssic, les derrotes contra el Sevilla i el Vila-real i la seva falta de química amb bona part de la plantilla, el nou tècnic blanc no pot mirar el futur amb optimisme. Tampoc Pérez, que torna a estar temptat de donar un nou impuls en forma de relleu a la banqueta. I algun més al final de la temporada que podria afectar alguna de les estrelles blanques.