L'ACTUALITAT BLANC-I-BLAVA

El Nadal dels jugadors de l'Espanyol

Pare Noel Caicedo porta l'alegria als nens del seu barri a l'Equador

 

 

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Després d'aconseguir dues victòries seguides a la Copa i a la Lliga amb Galca a la banqueta, la plantilla de l'Espanyol disfruta de vacances fins aquest dissabte 26, en què tornarà als entrenaments a les 19.00 hores a Sant Adrià. Durant aquests dies, els jugadors passaran el Nadal amb les seves famílies als destins més diversos.

U reportatge de la 'Revista RCDE' acosta als aficionats periquitos les tradicions d'alguns jugadors. Hernán Pérez, per exemple, passarà les festes per primera vegada a Espanya amb la seva dona i les seves dues nenes. "Serà una cosa nova per a mi, sempre estic en màniga curta en aquestes dates al meu país". A Barcelona també es quedarà Gerard Moreno amb la seva família i la seva nòvia, que menjaran el clàssic menú de galets, canelons i torró.

PAU, A ROMA

El porter Pau López  passa aquests dies a Roma amb la seva nòvia, el seu germà i la parella d'aquest. Marco Asensio, que abans passava les festes a Holanda Bilbao, estarà a Mallorca amb el seu pare i el seu germà, amb un menú basat en la carn a la planxa.

Burgui no faltarà a la cita al seu poble de Badajoz, on es retrobarà amb la seva família. L'extrem es llança al vídeo amb la clàssica nadala 'Campana sobre campana', on demostra que té molt més talent sobre la gespa que cantant. 

CAICEDO, AL SEU PAÍS

Notícies relacionades

El més viatger ha sigut el golejador Felipe Caicedo, que ha travessat l'Atlàntic per rememorar els seus orígens amb els nens del barri on va néixer, Guasmo, al sud de Guayaquil.

El davanter va entregar dolços i regals als més petits. Caicedo es va posar una gorreta de Pare Noel mentre els nens l'idolatraven. L'ariet promou una fundació amb el seu nom per ajudar els més desafavorits, amb una gran tasca social a tot l'Equador