Diego Costa llança un peto a Mourinho

El davanter del Chelsea exterioritza la seva enrabiada amb l'entrenador portuguès per mantenir-lo a la banqueta

Diego Costa, a la banqueta, enfadat amb Mourinho.

1
Es llegeix en minuts

La relació entre José Mourinho i Diego Costa passa un moment molt delicat. El davanter, que va ser suplent en l'empat a zero del Chelsea en camp del Tottenham, es va molestar quan l'entrenador portuguès el va fer escalfar-se a la banda una bona estona i després el va fer tornar a seure. Costa va exterioritzar llavors les seves discrepàncies llançant el peto d'escalfament en direcció a Mourinho. No li va caure a sobre per molt poc.

La suplència de l'internacional espanyol, que va acabar sense jugar ni un minut, va ser una de les sorpreses de l'alineació que el Chelsea va disposar a White Hart Lane. Màxim anotador de l'equip, Diego Costa és un fix en les alineacions de Mourinho. I, com s'ha vist aquest diumengem no va acceptar ben aquest paper secundari.

"Diego és un privilegiat perquè ha sigut l'últim jugador de quedar-se a la banqueta", ha explicat Mourinho en roda de premsa posterior del partit. "A tots els altres li ha passat: al capità Ivanovic, a Cahill, segon capità d'Anglaterra; a Fàbregas i a Pedro també a Oscar; tothom ha estat alguna vegada a la banqueta", va argumentar el preparador lusità. "Avui pensem que era el millor per a aquest partit", va agregar.

"NO HI HA PROBLEMES"

No és aquest el primer xoc entre Mourinho i Costa. Segons van publicar aquesta setmana els mitjans anglesos, tots dos van tenir un enfrontament durant el descans del partit de Lliga de Campions davant el Maccabi. Mou li va recriminar a l'atacant hispanobrasiler la seva falta de punteria i el futbolista no va assumir de bon grat la crítica.

Notícies relacionades

Per això les preguntes sobre Costa van abundar a White Hart Lane i Mourinho no ho va defugir. "Mentalment està bé. No hi ha problemes. Està treballant bé cada dia i el seu ànim és positiu. És un home positiu sempre per a l'equip".

"Jo no espero que un reserva estigui content. El seu comportament va ser normal", va justificar l'entrenador 'blue'. "Estava llest per jugar mentre escalfava. Quan vaig decidir no comptar amb ell va marxar. Ara, probablement, estigui menjant alguna cosa a l'autobús mentre espera que arribem", va justificar Mourinho.