Messi, un beneït problema

Luis Enrique i l'estrella argentina van pactar que entraria a la segona part

1
Es llegeix en minuts
Carlos Marcote
Carlos Marcote

Periodista

ver +

«El que faltava», van pensar i van dir milers de madridistes quan Leo Messi es va posar a escalfar just després de començar el segon temps, a pocs metres de la banqueta del Barcelona, molt a prop d’on ho feien Isco, Carvajal i Kovacic, els jugadors que tenia en cartera Rafa Benítez per intentar revertir la situació. Amb Messi a punt i disposat a incorporar-se al joc, la por que es consumés una altra repassada històrica ascendia sense fre per les grades del Bernabéu. Els que van tremolar amb la sola aparició de Messi a la banda van ser els mateixos que per començar havien vaticinat que Neymar li faria a Danilo un set de dimensions irreparables, com així va succeir abans que el millor jugador del món se sumés a la festa.

    Abans d’això, Messi va ser el primer a abraçar-se a Iniesta per felicitar-lo pel seu magnífic gol, el tercer, que va acabar d’obrir en canal el Madrid després de les primeres divagacions de la segona meitat. Andrés va córrer cap a ell, els suplents blancs no van tenir més remei que decantar-se i els blaugranes van fer una pinya imponent. Dos minuts després, l’estrella argentina entrava per tornar a unir-se dos mesos després amb Neymar i Suárez, que en la seva absència havien complert de manera impecable per recuperar quatre punts al Madrid abans del xoc d’ahir.

Notícies relacionades

    Luis Enrique no es va plantejar seguir reservant Messi, sinó que va complir amb el que havia pactat. Leo no hauria assumit una altra cosa diferent, tot i que va quedar clar que encara li queda molt de terreny per estar al cent per cent. «Gran victòria en el clàssic i bones sensacions al tornar al camp», va escriure ahir a Facebook. «Seguirem lluitant per guanyar cada partit, ens queda molt per fer», va afegir. 

    «Després d’una lesió tan llarga ha sigut relativament fàcil decidir que comencés a la banqueta. Era el millor per a ell, que també ho comprenia», va dir després Luis Enrique, que va ser molt directe quan se li va plantejar si la tornada de Messi li plantejarà cap problema. «Sí, un problema de l’hòstia tindré», va ironitzar el tècnic.