LLEGENDA DE LA F-1

Schumacher, ¿en estat vegetatiu?

El cèlebre comentarista Reginaldo Leme afirma que ni els amics més pròxims, com Felipe Massa, tenen accés al pilot

"El veig molt sovint i segueix lluitant", assegura Jean Todt, president de la Federació Internacional d'Automobilisme

Michael Schumacher, al box de Mercedes al circuit de Suzuka, l’octubre del 2012.

Michael Schumacher, al box de Mercedes al circuit de Suzuka, l’octubre del 2012. / REUTERS / TORU HANAI

1
Es llegeix en minuts

"Tothom sap que Michael Schumacher està en estat vegetatiu. Ha perdut tota la massa muscular i està molt prim". Després de mesos sense cap notícia sobre el campió alemany de F-1, Reginaldo Leme, cèlebre comentarista brasiler, ha posat paraules al que la família del gran circ del motor pensa sobre l'evolució del pilot des que el 29 de desembre del 2013 va patir un accident d'esquí als Alps francesos.

En declaracions a l'emissora brasilera SporTV, Leme recorda que "quan això ho va publicar un diari alemany, la seva família es va enfadar molt i va emprendre accions legals". "Dubto que aquesta dada s'obtingués d'un membre de la família, de manera que entenc que vulguin protegir encara més Michael i que hagin limitat les visites a l'extrem", explica.

Notícies relacionades

El pilot viu reclòs a casa seva de Gland (Suïssa), a on va ser traslladat el setembre del 2014 després de despertar-se del coma a què va ser induït a l'hospital de Grenoble (França) i passar un temps en una clínica de rehabilitació de Lausana (Suïssa). "Ni els seus amics més pròxims han pogut visitar-lo. Ja ha passat molt de temps, ni tan sols Felipe Massa ha anat per allà, perquè entén que és temps per a la seva família i ells el volen protegir", afegeix el comentarista.

Jean Todt, president de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) i amic íntim de Schumacher, sembla ser l'únic que hi manté cert contacte. "El veig molt sovint i segueix lluitant. Hem de seguir lluitant al costat de la família", ha assegurat aquest diumenge, en el marc del GP de F-1 de Mèxic.