UN PARTIT DECISIU PER A 'LA ROJA'

Del Bosque: "És el moment clau de la classificació"

El seleccionador espera que Espanya sàpiga trencar el mur d'Eslovàquia i confia en l'eficàcia de Diego Costa

Vicente del Bosque.

Vicente del Bosque. / EFE / SERGIO BARRENECHEA

1
Es llegeix en minuts
RAÚL PANIAGUA / OVIEDO

"Pensem que jugaran tancats i ens estem preparant per a això. Esperem tenir l'habilitat per superar-ho". Vicente del Bosque, el seleccionador espanyol, ha dibuixat moltes vegades el duel "clau" contra Eslovàquia. Tant a la pissarra com a la seva ment. "Portem Diego Costa perquè creiem en ell, acabarà jugant bé", ha dit el tècnic salmantí, convençut que podrà aprofitar l'eficàcia del davanter del Chelsea per trencar l'entramat defensiu d'Eslovàquia.

Notícies relacionades

"Estem en un moment clau de la classificació", ha reiterat Del Bosque, que no vol més disgustos. Espanya necessita guanyar aquest dissabte a Oviedo per no complicar-se el camí cap a l'Eurocopa. "Cada vegada és més difícil guanyar. Les seleccions es preparen més i el nivell s'iguala cada dia més", ha explicat el seleccionador.

Al ser preguntat sobre els porters, el tècnic no ha donat cap pista. "No hem fet cap feina especial. Ha sigut tot igual que sempre", ha comentat Del Bosque, que ha insistit aquesta setmana que si De Gea no juga al Manchester United tindrà difícil tornar a la selecció.