Isco: "És un paler que em comparin amb Iniesta"

El jugador internacional afirma que "és molt fàcil entendre's amb Andrés"

Isco: És un plaer que em comparin amb Iniesta. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Isco ha traslladat el seu bon joc al Madrid a 'la Roja', on comparteix espai amb Iniesta. Tot un luxe per a l'aficionat i una experiència nova per al futbolista malagueny, que reconeix que "és un plaer que em comparin amb Andrés, però cadascú és cadascú i jo vull marcar la meva història a la selecció". 

Veure en acció Isco i Iniesta és un goig per als amants del futbol. No en va són dos jugadors de gust exquisit pel tracte de la pilota i la visió de joc. Isco no dubtat a afirmar en la concentració de 'la Roja' a Las Rozas que no li ha resultat complicat jugar al costat del jugador del Barcelona. "És molt fàcil entendre's amb ell", ha afirmat Isco.

PROBLEMES CONTRA UCRAÏNA

El jugador malagueny ha recordat el gol d'Iniesta a la pròrroga de la final del Mundial de Sud-àfrica davant Holanda. Isco estava a la residència del València. "Ens vam tornar bojos i i vaig sortir amb el cotxe a fer una volta a veure com ho estava celebrant la gent", ha afirmat el jugador del Madrid.

Notícies relacionades

Sobre el curt triomf davant Ucraïna en la fase de classificació per a l'Eurocopa de França del 2016, Isco ha apuntat que hi va haver un ritme diferent en cada temps. "Això va provocar que ens pressionessin i dificultessin el nostre joc. Potser no estem marcant gaires gols últimament, però generem moltes ocasions", ha apuntat Isco.

REVENJA DAVANT HOLANDA

Per la seva banda, Bernat, defensa del Bayern, ha afirmat que el combinat espanyol "té ganes de revenja" davant Holanda, el rival que va vèncer per 5-1 Espanya en el Mundial del Brasil i amb el qual s'enfrontarà en un amistós dimarts. "El futbol sempre et dóna aquesta segona oportunitat", ha declarat Bernat.