Valdés jugarà al Manchester United fins al 2016

L'exporter del Barça competirà amb De Gea per la titularitat sota la mirada de Van Gaal

Víctor Valdés.

Víctor Valdés. / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

El Manchester United ha tancat la contractació del porter Víctor Valdés fins a finals de la pròxima temporada, segons informa aquest dimecres la premsa anglesa. L'exjugador del Barça, que s'ha estat entrenant els últims mesos amb el conjunt del nord d'Anglaterra, lluitarà amb el seu compatriota David de Gea pel lloc de porter titular dels 'diables vermells'. Valdés coincidirà al United amb l'holandès Louis van Gaal, l'entrenador que el va fer debutar amb la samarreta blaugrana als 20 anys, l'any 2002.

"Víctor Valdés ha acceptat l'oferta per incorporar-se al Manchester United. No hi ha confirmació oficial per part del club, però entenem que el porter fitxarà per 18 mesos", indica la cadena britànica BBC.

Notícies relacionades

Valdés, de 32 anys, va tenir una greu lesió de genoll el març passat, quan ja havia anunciat que deixaria el Barcelona a l'estiu, i és actualment agent lliure. L'internacional espanyol, sis vegades campió de la Lliga espanyola i tres vegades vencedor de la Lliga de Campions amb el Barça, s'ha estat entrenant amb la primera plantilla del Manchester United des de l'octubre amb vista a completar la recuperació.

El United, que aquesta temporada no disputa competicions europees, encadena partits sense perdre a la Lliga i ocupa la tercera posició a la Premier, amb 37 punts, a nou dels líders, el Chelsea i el Manchester City.