accident mortal

Un futbolista indi mor per la celebració d'un gol

El jugador ha mort dies després de lesionar-se severament la medul·la espinal fent la tombarella després de marcar un gol

L’accident durant la celebració d’un gol que li va costar la vida a un jugador indi. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Un futbolista indi de 23 anys ha mort aquest cap de setmana després de lesionar-se la medul·la espinal al celebrar un gol fent la tombarella

Peter Biaksangzuala, centrecampista del Bethlehem Vengthlang FC, va morir aquest diumenge en un hospital de l'estat indi de Mizoram. L'accident va tenir lloc dimarts passat en un partit de la tercera divisió de la Mizoram Premier League (MPL).

"Estem consternats pel cas. L'Associació de Futbol de Mizoram (MFA) va fer tot el que va poder, però no el vam poder salvar", van comentar responsables de la MFA a Reuters.

Notícies relacionades

Després de marcar el gol de l'empat contra Chanmari West FC, Biaksangzuala es va quedar a mitja tombarella aguantant tot el pes del cos amb el coll. El jugador va quedar inconscient i ràpidament els seus companys van fer senyals a les banquetes per demanar ajuda.

El Bethlehem Vengthkang FC ha decidit retirar la samarreta amb el número 21 com un homenatge a Biaksangzuala, i el president de la MFA ha dit que l'associació organitzarà un partit en la seva memòria.