L'ACTUALITAT DE L'EQUIP BLANC

Ancelotti anuncia que Di María "va demanar marxar" del Madrid

El tècnic blanc assegura que seguirà comptant amb l'extrem argentí si es queda al club

El tècnic diu que comptarà amb l’extrem argentí, que ja ha manifestat el seu desig d’abandonar el Madrid. / ATLAS / JOSÉ LUIS ROCA

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / Madrid

Cristiano Ronaldo s'ha entrenat amb normalitat i segurament serà titular aquest divendres al Vicente Calderón, en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya (22.30 hores, TVE-1). La sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama esquerra que va impedir a l'estrella portuguesa disputar el segon temps al xoc d'anada al Santiago Bernabéu (1-1) ha remès amb el tractament rebut i Carlo Ancelotti ha confirmat que "està disponible i pot sortir en l'onze titular".

Però el verdader protagonista de la roda de premsa de l'entrenador del Madrid ha estat Di María. El tècnic italià ha parlat clar sobre la situació de l'extrem argentí, que segueix decidit a sortir de l'equip blanc. En teoria, el PSG es va retirar la setmana passada de la licitació i l'oferta del Manchester United no cobreix les expectatives de Florentino Pérez, uns 70 milions d'euros.

Sense discrepàncies

"Di María va demanar marxar a l'estiu i va rebutjar l'oferta de renovació. Ha dit que fins al final del mercat buscarà una solució diferent, però per ara és jugador del Madrid i l'utilitzo com a tal. No hi ha cap discrepància o diferència de criteri entre el club i jo, tot ho fem junts. El jugador ha rebutjat una oferta i per això hem buscat una altra solució. És una resposta que ha de donar el mateix Di María", ha dit el preparador.

Ancelotti ha aclarit, no obstant, que si quan es tanqui el mercat l'internacional argentí segueix sent jugador blanc, seguirà comptant amb els seus serveis amb normalitat. "Si segueix aquí, l'abraçarem i treballarà amb nosaltres com l'any passat, sense cap problema", ha afegit l'entrenador, que no ha descartat fins i tot que l'extrem sigui titular al Calderón.

Khedira, un cas diferent

Notícies relacionades

Una altra de les qüestions abordades ha estat la situació de Khedira, que en opinió del tècnic no té res a veure amb la del seu company d'equip. "El cas és diferent perquè només té un any més de contracte i ha rebutjat la renovació. Veurem què passa, però no ha demanat marxar", ha detallat. Al contrari que Di María, el centrecampista alemany es va quedar a la grada en els dos últims partits disputats per l'equip blanc.

I sobre el tema que més rius de tinta ha fet córrer en els últims temps --el debat de la porteria--, Ancelotti no ha volgut avançar qui serà el porter titular ni tampoc aclarir si el que estigui aquest divendres entre els pals, Iker Casillas Keylor Navas, serà també el que comenci la Lliga. "Potser sí, potser no", s'ha limitat a dir. En principi, serà el capità qui figurà en la formació inicial tant en un cas com en l'altre.