L'ANADA DE LA SUPERCOPA D'ESPANYA

Ancelotti: "Ja tinc decidit el porter titular, però no el dic"

El tècnic es mostra confiat a guanyar la Supercopa si el Madrid aconsegueix repetir el partit de l'anada

"Vam jugar més com vam voler nosaltres que com van voler ells", afirma Simeone

Diego Simeone i Carlo Ancelotti se saluden abans que comenci l’anada de la Supercopa d’Espanya. / AFP / GERARD JULIEN

Diego Simeone i Carlo Ancelotti se saluden abans que comenci l’anada de la Supercopa d’Espanya.
El tècnic del Madrid confia en el seu equip, però reconeix que l’Atlètic és el favorit.
El tècnic de l’Atlètic es mostra content amb l’empat davant el Madrid en l’anada de la Supercopa d’Espanya.

/

1
Es llegeix en minuts

El debat sobre la porteria del Madrid sembla que arriba al seu final. Carlo Ancelotti ja sap qui defensarà els pals de l'equip blanc a la Lliga, encara que manté el suspens. "He decidit el porter titular, però no el dic", va declarar aquest dimarts, al final de l'anada de la Supercopa, que va enfrontar els madridistes i l'Atlètic i que va acabar amb empat (1-1), sense desvelar si serà Iker Casillas Keylor Navas.

En el partit disputat al Santiago Bernabéu va jugar Casillas, que acumula 28 derbis sense caure derrotat (21 victòries i empats), però pocs minuts abans del final no va poder impedir que Raúl García igualés el marcador, després d'un desajust defensiu. "Crec que l'error que hem fet és no cobrir bé el primer pal. Iker no tenia oportunitat de fer res, perquè tenia un jugador davant seu", va argumentar el tècnic, abans de mostrar-se confiat que el seu equip conquistarà el trofeu al Vicente Calderón

Notícies relacionades

"Crec que per a la tornada l'Atlètic té un petit avantatge perquè hem de marcar. Ho intentarem. Si tenim la capacitat de repetir el partit d'avui, guanyarem la Supercopa", va explicar l'entrenador italià. "L'equip ha jugat bé. No amb un ritme extraordinari a la primera part, però la segona part molt bé. Hem tingut el control del joc i hem pressionat a dalt. Només hem fallado a pilota parada", va detallar.

No va compartir aquesta opinió Diego Simeone, l'entrenador de l'Atlètic, convençut que el partit es va jugar "més" com van voler els blanc-i-vermells que com va desitjar el Madrid, de manera que l'eliminatòria, segons la seva opinió, "està al 50%".  "Vam plantejar un partit dins de les característiques d'equip que som per generar tenir les nostres possibilitats. El primer temps, malgrat estar defensant a prop de l'àrea, vam tenir tres ocasions clares per obrir el marcador. El segon temps va ser més o menys el mateix, possiblement amb més bon joc de mig camp i atac del Reial Madrid, ja amb l'entrada de Di María, lògic, és el millor jugador que tenen", va explicar.