L'ACTUALITAT DE L'EQUIP BLANC

Crits de "fora Iker" en la presentació de Keylor Navas

Només un reduït grup d'aficionats han recolzat Casillas quan el meta costa-riqueny ha baixat a la gespa

Florentino Pérez presenta el nou porter de l’equip blanc davant nombrosos aficionats costa-riquenys. / ATLAS / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / Madrid

Pocs han recordat recolzar a Iker Casillas aquest dimarts en la presentació de Keylor Navas, que ha firmat per sis anys i ha arribat a l'equip blanc sense que s'hagi produït encara la sortida de Diego López. "Keylor i Diego", han cridat part dels gairebé 10.000 aficionats que han anat a l'acte al Santiago Bernabéu quan Florentino Pérez no havia fet més que començar la seva al·locució a la llotja d'honor. Han seguit els aplaudiments de bona part dels presents, que més tard, al terme del discurs del president del Madrid, han guardat silenci quan un seguidor ha cridat "fora Iker".

Notícies relacionades

Florentino ha fet un gest de desaprovació, però no ha fet cap referència a la situació plantejada a la porteria madridista. S'ha limitat a dir que Navas arriba per millorar "una plantilla extraordinària que ha aconseguit grans triomfs". "Volem seguir creixent i per això treballem cada dia per portar nous talents disposats a donar tot per aquest escut", ha afegit. Aquest ha estat el moment en què s'han produït els crits de "Keylor i Navas", i després el dirigent ha agraït al porter costa-riqueny que s'hagi decidit pel Madrid "quan tenia ofertes dels clubs més importants europeus".

L'exporter del Llevant també ha agraït al seu nou club l'oportunitat que li ha brindat de "fer realitat un somni". "És el dia més important de la meva carrera futbolística. És difícil, però estic massa content. És una cosa que sempre vaig somiar i donaré tot per aquest equip", ha assegurat el meta, una de les revelacions del recent Mundial del Brasil. I ha finalitzat amb "Pura vida i hala Madrid". Minuts després, ja sobre la gespa i amb el número 13 a l'esquena, ha correspost als aficionats, als quals ha llançat diverses pilotes. Aquest ha estat el moment en què un reduït grup de seguidors han aprofitat per cridar "Iker, Iker". 

Temes:

Keylor Navas