L'ACTUALITAT DE L'EQUIP BLANC

Keylor Navas: "Faré les coses de la millor manera i veurem què passa"

El nou porter del Madrid promet treballar "amb humilitat" i "fort" per guanyar-se la titularitat

Keylor Navas es presenta a Valdebebas. / EFE / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Minuts abans d'agafar un avió amb destí a Espanya, Keylor Navas, el nou porter del Madrid, s'ha mostrat "emocionat i il·lusionat" davant la seva arribada al club blanc, en què aspira a disputar-li la titularitat a Iker Casillas. "L'alegria que sento no es pot descriure. M'il·lusiona moltíssim, em compromet. Tinc moltes ganes de treballar amb humilitat com ho he fet sempre", ha declarat aquest diumenge als periodistes a l'aeroport Juan Santamaría de San José mentre desenes de seguidors corejaven el seu nom.

El porter costa-riqueny de 28 anys, que serà presentat aquest dimarts a l'estadi Santiago Bernabéu (13.00 hores) després de les corresponents proves mèdiques, ha definit la seva nova casa com "un gran club amb una gran unió de grup". "Sempre ho he tingut al meu cor. Tant de bo pugui aportar, adaptar-me bé i disfrutar d'un gran equip", ha afegit.

Navas, un home molt religiós, ha assegurat estar "agraït" i "tranquil" davant el repte de defensar la porteria del campió d'Europa perquè "Déu no ens posa coses en la vida que no es puguin superar". "Serà una bonica experiència que aprofitaré. Aprendré moltíssim de tots els jugadors", ha afirmat el meta, una de les revelacions del Mundial del Brasil.

Notícies relacionades

Pel que fa a la rivalitat amb Casillas, que no viu els seus millors moments, el ja exporter del Llevant ha assegurat que treballarà "amb humilitat". "Pensaré només coses positives i lluitaré com sempre ho he fet. Faré les coses de la millor manera i veurem el que passa, s'ha de treballar fort. Vull deixar el nom de Costa Rica molt alt", ha declarat.

 

Temes:

Keylor Navas