L'ACTUALITAT DE L'EQUIP BLANC

El Madrid anuncia el fitxatge de Keylor Navas

El club blanc ha arribat a un acord amb el Llevant per al traspàs del meta costa-riqueny, que firmarà per sis temporades

Keylos Navas fa una parada en un partit del Mundial del Brasil.

Keylos Navas fa una parada en un partit del Mundial del Brasil. / AFP / GABRIEL BOUYS

1
Es llegeix en minuts

S'ha fet esperar, però finalment el Madrid ha anunciat aquest diumenge el fitxatge de Keylor Navas. El club que presideix Florentino Pérez i el Llevant han arribat a un acord per al traspàs del porter de Costa Rica, una de les revelacions del Mundial del Brasil (va encaixar només dos gols en cinc partits i va classificar la seva selecció a quarts per primera vegada), que defensarà la samarreta de l'equip blanc durant les pròximes sis temporades.

El porter de 28 anys serà presentat aquest dimarts, 5 d'agost, a les 13.00 hores, a la llotja d'honor de l'estadi Santiago Bernabéu, després de sotmetre's al corresponent reconeixement mèdic. Posteriorment, Navas trepitjarà per primera vegada la gespa com a jugador madridista i atendrà els mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

Després del fitxatge de Navas, el següent pas és l'anunci de la sortida de Diego López. El meta gallec ja sap que Carlo Ancelotti no compta amb ell, de manera que està estudiant propostes. La més ferma sembla la del Mònaco, que després de descartar Víctor Valdés busca un altre porter perquè faci tàndem amb el croat Danijel Subasic.

Però l'adéu de Diego López no significa que s'hagi acabat el debat sobre la porteria al Santiago Bernabéu, ja que Iker Casillas no té assegurada la titularitat, sobretot després dels últims errors a la International Champions Cup. De moment, Ancelotti ha assegurat que sortirà d'inici en la Supercopa d'Europa contra el Sevilla, el dia 12 a Cardiff. ¿I després? "Després ja ho veurem", ha precisat el tècnic italià.

Temes:

Keylor Navas