Bellcaire d'Empordà, la localitat natal de Tito, declara dos dies de dol oficial

"Perdre un fill del poble tan jove i estimat com el Tito és duríssim", afirma l'alcalde

L’alcalde de Bellcaire d’Empordà, David Font, en una imatge de maig del 2012.

L’alcalde de Bellcaire d’Empordà, David Font, en una imatge de maig del 2012. / JOAN CASTRO / ICONNA

1
Es llegeix en minuts
FERRAN COSCULLUELA / Girona

La notícia de la mort de Tito Vilanova ha commocionat els veïns del seu poble natal, Bellcaire d’Empordà. L'alcalde, David Font, ha decretat dos dies de dol oficial i l'església de la població, d'uns 700 habitants, ha tocat les campanes en honor seu. L'alcalde, que s'ha mostrat molt afectat per la mort de Vilanova, ha reconegut que, encara que coneixien el delicat estat de salut de l'exentrenador del Barça, la confirmació de la seva mort suposa un xoc “duríssim” per a totes les persones que l' han vist créixer com un veí més del poble i que coneixen tota la seva família.

Notícies relacionades

“En aquests moments només ens queda enviar un forta abraçada als seus pares, a la seva dona i a tota la seva família”, ha dit Font, que ha insistit que, al poble, “quan es perd un fill de Bellcaire tan estimat i tan jove, perquè el Tito només tenia 44 anys, és una mort molt sentida per tots els veïns”.

David Font ha manifestat que encara és aviat per saber quins actes es portaran a terme a la població per recordar la figura de Vilanova, ja que en aquests moments tothom està molt afectat per la notícia, i ha demanat als mitjans de comunicació que mantinguin el mateix respecte que han tingut fins ara amb la intimitat de la família.

Temes:

Tito Vilanova