EL PILOT ALEMANY SEGUEIX EN ESTAT CRÍTIC

L'esposa de Schumacher demana a la premsa que els deixin en pau

Corinna exigeix tranquil·litat perquè els metges continuïn treballant

Corinna Schumacher.

Corinna Schumacher.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

Tot segueix igual al voltant de la gravetat de Michael Schumacher, el més gran campió de F-1. I si tot segueix igual i les últimes notícies, que daten de dilluns a la nit, parlaven de «lleugeríssima millora», és que l'evolució del pacient és encoratjadora. Com reconeixen els metges «guanyar temps és una bona notícia». Avui, dia en què els doctors miraran d'aclarir l'abast real dels danys soferts al cervell del set vegades campió del món, es podria saber alguna cosa més sobre l'autèntic estat de Schumi. I avui, també, es coneixeran, gràcies a la conferència de premsa que oferiran els màxims responsables de la Gendarmeria que investiguen el polèmic accident de l'expilot alemany, com i per què es va produir la caiguda, el xoc, el dany.

INFRUCTUOSA PETICIÓ / Davant de tanta incertesa, dubte i tensió a ningú li va estranyar que ahir esclatés Corinna, esposa de Schumacher, al tornar-se a sentir, novament, assetjada per desenes de periodistes, la majoria alemanys, al passar per l'aparcament de l'Hospital Universitari de Grenoble (França). «¡Deixeu en pau la família!», va cridar Corinna als informadors per, després ja una mica més tranquil·la, demanar comprensió. «Els demano que protegeixin Michael, que hi estiguin a prop sense interferir en la feina dels doctors, que necessiten tranquil·litat per poder treballar. Per favor, abandonin la clínica i facin cas de les nostres recomanacions».

Notícies relacionades

La tensió periodística, que des del primer moment ha mirat de ser controlada pels metges que atenen Schumi a l'informar, jornada rere jornada, que no donarien comunicat mèdic diari, va ser reconeguda ahir per la mateixa Associació de Periodistes Alemanys (DJV) a l'assenyalar en un comunicat que, en aquests casos, sempre «han de prevaler el dolor

de les víctimes i els sentiments dels familiars».