EL DESENLLAÇ DE LA COPA CONFEDERACIONS

El gol de l'uruguaià Luis Suárez davant Espanya, el millor del torneig

El gol de Diego Forlán contra Nigèria i el tercer de la final, obra de Neymar, completen el podi

El davanter uruguaià dispara des de 18 metres i cola la pilota per l’escaire esquerre de la porteria de Casillas. / YOUTUBE / EFE

1
Es llegeix en minuts

Ni el gol que va marcarNeymar al Japó i que va servir per obrir laCopa Confederacions. Ni l'esplèndida diana que va firmarJordi Alba davant Nigèria. Ni tampoc el gol deRoberto Soldado que va donar la victòria a'la Roja' davant l'Uruguai. El millor gol del torneig va ser el deLuis Suárez en aquest mateix partit, segons els usuaris deFIFA.com.

Notícies relacionades

El davanter uruguaià no va donar cap oportunitat a Iker Casillas amb el seu potent tir lliure des d'uns 18 metres que es va colar per l'escaire esquerra de la porteria. El gol va suposar el 2-1 en el primer partit del Grup B, que va enfrontar els campions americans amb els campions mundials i europeus.

Elgol de Diego Forlán contra Nigèriai eltercer de la final, obra de Neymar, ocupen el segon i el tercer lloc, respectivament. El davanter brasiler va aconseguir colar tres dianes entre les 10 seleccionades, però finalment s'ha hagut de conformar amb el bronze.