Toni Bou aconsegueix a Alemanya el seu setè títol mundial 'indoor'

El pilot català ja acumula 13 campionats del món, comptant els aconseguits a l'aire lliure, i 20 victòries consecutives

El pilot català, durant la prova a Bielefeld (Alemanya). / periodico

1
Es llegeix en minuts
EFE / Madrid

El pilot català Toni Bou ha aconseguit, amb la seva victòria a Bielefeld (Alemanya), el seu setè títol mundial de trial en pista coberta a falta d'una sola prova perquè s'acabi el campionat.

El pilot de Repsol ha sentenciat el Mundial amb una nova victòria que li atorga el seu tretzè títol de campió del món, ja que també en té sis a l'aire lliure, i tots ells consecutius. La victòria de Bou en aquest campionat arriba després de tres triomfs en les proves disputades fins a aquest dissabte, a Sheffield (Gran Bretanya), Barcelona i Màlaga.

Vint victòries consecutives

Es tracta de la vintena victòria consecutiva de Toni Bou al Mundial de trial. El pilot espanyol podrà afrontar l'últim Gran Premi de l'any, a França (12 abril), sense cap pressió.

Notícies relacionades

Bou arribava a la ciutat alemanya amb un avantatge de 24 punts sobre el seu rival més pròxim, el també català Albert Cabestany, de l'escuderia Sherco.

"Ha estat una prova molt especial, amb alguns moments de tensió al principi i absolutament feliç a la final, que he disputat sense cap mena de pressió, completament tranquil i sense pensar en res més que a guanyar. Afrontar la final sabent-me campió ha estat fantàstic, he disfrutat moltíssim. La moto ha anat perfecta, com sempre, i sentir-me acompanyat per l'equip, la meva família i els meus amics és sensacional", ha declarat el pilot català.

Temes:

Toni Bou