Anar al contingut

INTOLERÀNCIA A LA XARXA

Àlex Fàbregas tanca el seu compte de Twitter al rebre amenaces de mort

Els usuaris es bolquen amb mostres de suport per al jugador d'hoquei i li dediquen l'etiqueta #TotsSomÀlexFàbregas

NÚRIA MARTÍNEZ / Barcelona

"En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya. Ho faig perquè és amb qui em toca jugar, no tinc cap més opció". Aquestes van ser les paraules que el jugador olímpic d'hoquei herba Àlex Fàbregas va expressar en una entrevista al diari 'Ara' i que han generat reaccions intolerants de molts usuaris de la xarxa. Fàbregas, que no ha respost encara, ha rebut amenaces de mort i ha optat per tancar el compte de Twitter.

Un exemple és Alex Cabo (@AlexCabo1) que tuitejava expressions tan greus com "¡Alex Fabregas càmera de gas!". En la mateixa línia s'expressava Mega Zar 10 ("@MegaZar10): "Després de dos dies desconnectat de Twitter només puc dir una cosa: Alex Fabregas #deseotumuerte". També, el redactor i administrador de Goal España, Jorge Martín (@quillobarrios) titllava de "covard" el jugador d'hoquei per haver tancat el seu compte després de rebre centenars d'insults: "A més de ser un pobre ressentit, Alex Fabregas és un covard. Després de fer-la grossa, va i tanca el seu compte de Twitter. Penós."

#TotsSomÀlexFàbregas

Arran del linxament que va rebre Fàbregas per un sector de la xarxa, els usuaris de Twitter es van bolcar en afalacs i mostres de suport al jugador i van llançar el hashtag #totssomÀlexFàbregas. El periodista que va fer l'entrevista on el jugador va expressar les polèmiques frases, Cristian Segura, (@Cr_Segura) denunciava: "El 50% dels comentaris sobre Àlex Fàbregas són d'una violència troglodita. Quin fàstic d'imatge que esteu donant d'Espanya. #RescateYA."

El periodista Ferran Martínez (@martinezferran) reivindicava: "Per la llibertat d'expressió i de pensament. Per la tolerància i la democràcia. Per solidaritat. #TotssomÀlexFàbregas". El diputat d'ERC al Congrés Alfred Bosch (@AlfredBosch) expressava: "No saps com t'entenc, Àlex Fàbregas, jugant en lligues espanyoles però aspirant al reconeixement de les pròpies". La guionista Júlia Cot (@cot_julia) ironitzava: "¿Com? ¿Que Àlex Fàbregas no se sent espanyol? Ara l'insultaré perquè vegi que Espanya és un país democràtic al qual val la pena estimar".

A més, els seguidors de la xarxa també comparaven "el nivell democràtic de la Gran Bretanya i d'Espanya". Pep Garcia (@pepgarcia3) destacava: "Murray pot portar la bandera d'Escòcia perquè la Gran Bretanya és un Estat democràtic. Allà una dona pot ser Reina (i sóc republicà)". El fotògraf David Oliete (@davidoliete) afirmava: "La bandera escocesa oneja en honor a Andy Murray mentre que Àlex Fàbregas ha de tancar el seu Twitter #spainisdifferent."

0 Comentaris
cargando