en safata

L'Olympiacos se'n riu del destí

1
Es llegeix en minuts
Andrés Jiménez

Semblava tot decidit. La final seria un passeig per al CSKA, l'equip rus fabricat a base de bitllets i carregat fins al sostre d'estrelles.Kirilenkohavia estat nomenat MVP de l'Eurolliga i quin premi millor que endur-se la preada copa a Moscou. Però no. Els deTeodosic, amb el partit controlat en tot moment, es van confiar i van deixar que s'acostessin massaSpanoulisi companyia. En un final totalment impredictible, els grecs es van emportar el pols quan eren l'equip que va arribar de tapat i que ningú no donava un euro per ells. Imaginin-se si les crítiques per al Barça han estat desagradables després de la derrota de divendres, ¿què s'hauria de fer amb un equip que no tenia cap altre sentit que ser campió?

El Barça tocat però no enfonsat

Pel que fa als blaugranes, van acabar guanyant el Panathinaikos d'Obradovic,cosa que no està malament perquè l'ànim de l'equip no es ressenti gaire i almenys pugui firmar un bon final de Lliga guanyant l'ACB. Això sí, també m'inquieta la renovació d'aquest equip de cara a la següent temporada. Aquí sí que ens podem trobar amb problemes molt greus ja des de l'inici si no es prenen les mesures pertinents a temps. En aquest sentit, els blaugranes tenen dues necessitats peremptòries. Una és aconseguir fitxar un altrekillerque ajudiNavarroen la seva tasca en l'atac i l'altra és reforçar el joc interior, ja que un dels seus puntals,Erazem Lorbek, acaba contracte al final d'aquesta temporada.

Notícies relacionades

¿Què passarà amb Erazem Lorbek?

Sobre el fet d'aconseguir un altrekiller, seria menys difícil de resoldre si només consistís a no renovar algun dels exteriors que acaben contracte. El problema és que dels cinc que finalitzen (Sada,Perovic,Ndong,Vázquez iLorbek) cap és aler. Pel que fa a la renovació deLorbek, seria molt important que l'eslovè pogués seguir un altre any al Barça, però encara que em consta que es troba molt a gust a Barcelona hi ha alguna cosa que m'escama. Contra el Madrid va fer 4 punts, davant l'Olympiacos tampoc va estar fi i ahir va acabar sense anotar. Quan desitges renovar el que vols és jugar molt bé.