ENTRENAMENT DESPRÉS DE LES VACANCES

Koeman ratifica a Albelda, Cañizares i Angulo que no tornaran a jugar

1
Es llegeix en minuts
EFE / VALÈNCIA

L'holandès Ronald Koeman, entrenador del València, ha ratificat a David Albelda, Santiago Cañizares i Miguel Ángel Angulo la seva idea que els tres futbolistes valencianistes no tornaran a ser convocats mentre ell sigui el tècnic de l'equip.

Segons han informat fonts de la plantilla valencianista, Koeman ha exposat als tres futbolistes la nova situació que viuen a l'equip davant de tota la plantilla en la primera sessió de treball després de les vacances de Nadal, i que ha tingut lloc avui, divendres, a la Ciutat Esportiva de Paterna.

L'entrenador holandès del València va comunicar el 18 de desembre passat a Albelda i Cañizares que mentre ell fos l'entrenador del València, "no tornarien mai a posar-se la samarreta" del club de Mestalla, encara que en roda de premsa va anunciar que simplement no anaven convocats per als partits contra el Real Unión a la Copa i contra el Saragossa a la Lliga.

Recolzament de Juan Soler

En la mateixa roda de premsa, Koeman va advertir que la decisió de prescindir d'Albelda i Cañizares per a aquells dos partits comptava amb el recolzament del president Juan Soler. Igualment, dies després se li va comunicar a Angulo la mateixa mesura que als altres dos futbolistes.

Notícies relacionades

La ratificació de Koeman que els tres jugadors no tornaran a jugar contrasta amb les manifestacions realitzades pel president Soler, que aquest matí ha confessat que el seu "somni" i "il·lusió" és que arribi un dia en què tornin a anar convocats.

El màxim dirigent valencianista ha aclarit, a més, que Albelda, Cañizares i Angulo no han estat "ni acomiadats, ni apartats" del club, sinó que estan "temporalment no convocats".

Temes:

Ronald Koeman