Procés participatiu

La ciutadania d’Esplugues vota per augmentar la presència dels arbres als parcs

Per portar a terme el projecte guanyador, el consistori local ha informat que s’hi destinaran 236.000 euros del pressupost municipal

La ciutadania d’Esplugues vota per augmentar la presència dels arbres als parcs

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La novena edició del Procés Participatiu d’Esplugues (Baix Llobregat) ha arribat a la fi amb un total de 563 vots, dels quals 105 han triat el projecte que ha sortit guanyador. D’aquesta manera, la ciutadania d’Esplugues ha escollit que es col·loquin més arbres al municipi perquè generin ombra en diferents parcs de la ciutat.

Per portar a terme aquest projecte guanyador, el consistori local ha informat que es destinaran 236.000 euros del pressupost municipal. La proposta que ha quedat en segon lloc ha sigut la d’instal·lar el primer Citytree d’Espanya, i en tercera posició el projecte de col·locar plaques solars en edificis públics del municipi.

Notícies relacionades

Durant tot el procés, posat en marxa a principis d’any, hi han participat més de 1.100 persones, tant en votacions ‘online’ –a través del portal Esplugues Participa– com en la trentena de punts de participació mòbil que s’han fet en diferents espais i esdeveniments. També s’han portat a terme 18 tallers i activitats amb diferents col·lectius.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues