Aquest diumenge

Torna la BaixCicletada en la seva 19a edició: un recorregut amb bicicleta pel Baix Llobregat

Participen vuit municipis de la comarca i l’Hospitalet, que, malgrat no pertànyer a la comarca, també és una de les ciutats impulsores de la iniciativa

Torna la BaixCicletada en la seva 19a edició: un recorregut amb bicicleta pel Baix Llobregat

BaixCicletada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diversos municipis del Baix Llobregat tornen a unir-se aquest diumenge, 25 de setembre, per fomentar l’ús de la bicicleta i les alternatives de mobilitat sostenibles en la que serà la 19a edició de la BaixCicletada, un passeig popular en bici de fins a 15,2 km que transcorre des de diferents punts de la comarca fins al Parc de Torreblanca.

En la 19a edició de la BaixCicletada hi participen Sant Boi, Esplugues, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Feliu, Sant Vicenç dels Horts i l’Hospitalet de Llobregat, que, malgrat no pertànyer a la comarca, també és una de les ciutats impulsores de la iniciativa.

Per participar és necessari omplir un formulari ‘online’ de preinscripció que es troba a la pàgina web de la BaixCicletada abans de dissabte, 24 de setembre. El mateix dia del recorregut, cada participant haurà d’acudir al punt de sortida de la seva ciutat i confirmar la seva inscripció.

Recorregut de la BaixCicletada 2022

Cadascun dels nou municipis participants en aquest recorregut amb bicicleta al Baix Llobregat compten amb un punt de trobada i una hora corresponent, en la qual progressivament s’aniran unint als altres participants de les ciutats.

El final del recorregut serà al Parc de Torreblanca a les 12.15 h, que acollirà diverses activitats i sorpreses i un estand de Bicibox.

Notícies relacionades

La iniciativa es troba emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat, una campanya que se celebra cada any del 16 al 22 de setembre, per promoure hàbits de mobilitat més «sostenibles, segurs i saludables» com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric, així com visualitzar els possibles canvis en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Més notícies de Cornellà, l’Hospitalet, Esplugues i Sant Boi a EL PERIÓDICO