2022-2023

‘Tornada al col·le’ a Esplugues: Més de 7 mil alumnes comencen el curs escolar

Com a novetat, aquest any s’ha obert la gratuïtat de l’escolaritat per als nens i nenes que cursin infantil–2, nascuts el 2020

‘Tornada al col·le’ a Esplugues: Més de 7 mil alumnes comencen el curs escolar

ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els centres escolars públics i concertats d’Esplugues (Baix Llobregat) han obert les seves portes per a l’inici d’aquest curs escolar més aviat que mai.

Aquest dilluns, 5 de setembre, ho han fet amb normalitat, el segon cicle infantil i Primària, mentre que els cursos de secundària, Batxillerat i la majoria de cicles formatius ho faran el dimecres 7.

En total, per a aquest curs 2022-2023, al municipi del Baix Llobregat s’han matriculat 4.059 alumnes a Primària, 2.178 a Secundària Obligatòria i 778 a Batxillerat, sumant les vuit escoles i quatre instituts públics, així com les quatre concertades. Unes dades similars als dels cursos anteriors.

Encara queden places a les escoles bressol

El curs a les escoles bressol públiques d’Esplugues –quatre de municipals i una de la Generalitat– també han arrencat el seu curs, com a primària, amb un petit procés d’adaptació per als que acaben de començar. En total, s’han matriculat 373 nens i nenes a les cinc escoles bressol del municipi.

Notícies relacionades

Com a novetat, aquest any s’ha obert la gratuïtat de l’escolaritat per als nens i nenes que cursin infantil–2, nascuts el 2020. A Esplugues s’han obert dues noves aules, una a La Mainada i una altra a Montserrat. Encara queden places vacants disponibles als dos centres.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues