Trànsit

Circulació ‘a l’anglesa’ a l’avinguda Països Catalans d’Esplugues a partir del 8 d’agost

Afectarà el tram de l’avinguda entre les places Elisabeth Eidenbenz i Ramon Trias Fargas

Circulació ‘a l’anglesa’ a l’avinguda Països Catalans d’Esplugues a partir del 8 d’agost

Ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A partir del dilluns 8 d’agost es produirà un canvi de circulació en el tram de l’avinguda entre les places Elisabeth Eidenbenz i Ramon Trias Fargas d’Esplugues (Baix Llobregat), al pas sota l’autopista B-23.

Els vehicles s’hauran d’incorporar a aquest tram per l’esquerra en lloc de la dreta per evitar congestionar la rotonda de la plaça Elisabeth Eidenbenz i alleugerir l’entrada o sortida del municipi. És el que es coneix com circulació «a l’anglesa».

Aquests canvis, com tots els que es produiran en l’obra de reurbanització de l’av. Països Catalans, tenen per objectiu millorar la mobilitat d’aquesta zona, on conflueixen entrades i sortides a l’autopista B-23, a la Diagonal de Barcelona i a la Ronda de Dalt, així com en diversos centres educatius.

Carrils bus en els dos sentits

Un cop acabada l’obra, pressupostada en 4,2 milions d’euros i finançada per la Junta de Compensació de Finestrelles, l’avinguda Països Catalans comptarà amb carrils d’ús exclusiu per a autobusos en els dos sentits i una mitjana més àmplia, sense disminuir el nombre actual de carrils de circulació.

Així, en sentit Finestrelles es mantindran dos carrils per a vehicles privats (guanyant espai a l’actual calçada lateral) i el carril bus anirà pel mig.

Altres afectacions en l’entorn

Notícies relacionades

També a partir del 8 d’agost i, en aquest cas, fins al 4 de setembre, es reduirà un carril a l’avinguda Jacint Esteve Fontanet entre el carrer Professor Barraquer i l’avinguda dels Traginers, en sentit de pujada a Collserola. Són afectacions relacionades amb obres de millora.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues