Complex Sociocultural i Esportiu

El CSE Can Vidalet d’Esplugues s’inaugura amb una jornada de portes obertes

El pavelló començarà a funcionar la setmana del 18 d’octubre

El CSE Can Vidalet d’Esplugues s’inaugura amb una jornada de portes obertes

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Prop de 600 persones van visitar dissabte passat el nou Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet d’Esplugues (Baix Llobregat), amb motiu de la jornada de portes obertes organitzada per l’ajuntament per presentar el nou equipament a la ciutadania. Durant la jornada es van realitzar activitats dinamitzades per les entitats esportives.

El pavelló començarà a funcionar la setmana del 18 d’octubre per a entrenaments i competicions esportives. La resta d’espais s’aniran obrint progressivament durant les pròximes setmanes.

L’equipament

El CSE Can Vidalet, ubicat al carrer Cedros i amb 5.500 m² distribuïts en tres plantes, disposa d’un pavelló esportiu amb grades per a 240 persones –que substituirà el Poliesportiu Municipal de Can Vidalet–, sales d’activitats físiques i espais per fer tallers de manualitats i arts plàstiques.

Notícies relacionades

L’alcaldessa, Pilar Díaz, va declarar que «era una llarguíssima reivindicació al barri i del mateix ajuntament, que va ser propiciat per la llei de barris». I va destacar la versatilitat de l’edifici més enllà de l’ús esportiu, «hem fet tres equipaments en un, amb un espai sociocultural i altres sales per a la pràctica esportiva».

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Centre cívic