Espai polivalent

El Complex Sociocultural i Esportiu de Can Vidalet d’Esplugues entrarà en funcionament a l’octubre

El nou equipament es presentarà a la ciutadania amb una jornada de portes obertes i anirà obrint progressivament les sales durant la segona quinzena d’aquest mes

El Complex Sociocultural i Esportiu de Can Vidalet d’Esplugues entrarà en funcionament a l’octubre

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Comença el compte enrere per a l’obertura del Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet d’Esplugues (Baix Llobregat). La inauguració serà dissabte 9 d’octubre, amb una jornada de portes obertes per al conjunt de la ciutadania, que inclourà activitats dinamitzades per a les entitats esportives.

El matí del dia 9, de 10.00 h a 13.30 h hi haurà visites guiades per a grups de màxim de 20 persones, que hauran de portar posada la mascareta dins de l’equipament i no es requereix cita prèvia. A la tarda, de 16.30 h a 18.30 h, hi haurà partits d’exhibició de diferents disciplines esportives.

Ubicació i funcions

El CSE Can Vidalet, ubicat al carrer de Cedros i amb 5.500 m² distribuïts en tres plantes, disposarà d’un pavelló esportiu amb grades per a 240 persones –que substituirà el Poliesportiu Municipal de Can Vidalet–, sales d’activitats físiques (per a escolars, persones grans i entitats de barri) i espais per realitzar tallers de manualitats i arts plàstiques.

Notícies relacionades

Els diferents espais de l’equipament s’aniran obrint progressivament a partir de la segona quinzena d’octubre.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments