Avantatges i descomptes

El Carnet Jove d’Esplugues es posa en marxa amb 75 comerços adherits

Té un format digital i permet accedir a descomptes de productes i activitats als prop de 3.000 joves del municipi d’entre 12 i 31 anys que ja són usuaris

El Carnet Jove d’Esplugues es posa en marxa amb 75 comerços adherits

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esplugues (Baix Llobregat) és el primer municipi del Baix Llobregat que ha posat en marxa el Carnet Jove Local. Des d’avui, els prop de 3.000 joves d’entre 12 i 31 anys del municipi que són titulars del Carnet Jove podran accedir a avantatges i descomptes als 75 establiments d’Esplugues que s’hi han adherit de moment. D’aquests, 48 s’hi han afegit en els últims mesos, fruit de la campanya de captació iniciada per l’ajuntament i l’Agència Catalana de Joventut (ACJ), de la Generalitat.

El llistat de comerços i els avantatges que ofereixen es podran consultar accedint a la web del Carnet Jove i els descomptes poden variar entre el 5 i el 20% del producte o activitat establerts per cada establiment.

75 avantatges

La directora general de l’ACJ, Núria Ramon, i l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, han presentat aquest migdia a l’ajuntament el nou Carnet Jove d’Esplugues. En concret, el nou CJ d’Esplugues neix amb una oferta total de 75 avantatges en l’àmbit de la salut (17%), la formació (16%), la tecnologia (7%), l’oci (4%), els esports (3%), el turisme i la mobilitat (3%) i altres (com són els complements, l’estètica, les assegurances i la llar, amb el 50% restant).

L’objectiu, tal com ha explicat Núria Ramon, és que els joves puguin incrementar l’ús del Carnet Jove –que ja és molt popular entre la joventut catalana– als comerços i establiments locals. I d’aquesta manera, estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el vincle amb el comerç de proximitat: «Volem fer del Carnet Jove una eina útil en el dia a dia de les persones joves en el seu municipi», ha exposat Ramon. Pilar Díaz ha explicat que el nou carnet jove servirà per acostar les persones joves als comerços d’Esplugues i potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia.

Carnet digital

Els joves d’Esplugues que des d’ara decideixin fer-se nous titulars del Carnet Jove podran fer-ho a través de la web, a qualsevol de les oficines de CaixaBank o Imagin. El Carnet Jove d’Esplugues de Llobregat tindrà un format digital i es podrà utilitzar directament des de l’‘app’ mòbil del Carnet Jove. Per disposar del carnet, els joves hauran d’acreditar que viuen al municipi mostrant el seu DNI o bé el certificat d’empadronament.

Notícies relacionades

Per la seva banda, els joves que ja eren titulars i que, per tant, ja disposen del plàstic genèric del Carnet Jove, no serà necessari que el renovin perquè ja disposaran automàticament de la versió digital del Carnet Jove d’Esplugues a l’‘app’ del CJ. D’altra banda, els joves també tindran l’opció de fer un ús financer del Carnet Jove a través d’Imagin, la plataforma de serveis digitals impulsada per CaixaBank.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joves