Proposta juvenil

L’Ajuntament firma el conveni per posar en marxa el Carnet Jove d’Esplugues

El carnet entrarà en funcionament a la tardor i pretén crear un vincle entre el comerç de proximitat i els joves del municipi

L’Ajuntament firma el conveni per posar en marxa el Carnet Jove d’Esplugues
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa d’Esplugues (Baix Llobregat), Pilar Díaz, i el director general de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, van firmar aquesta setmana el conveni per desenvolupar el Carnet Jove de Esplugues que entrarà en funcionament a partir de l’octubre. Així Esplugues serà dels 20 primers municipis catalans a disposar d’aquest carnet i el primer del Baix Llobregat.

El carnet permetrà a joves d’entre 12 i 30 anys accedir a avantatges i descomptes en establiments comercials del municipi per estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat.

L’alcaldessa ha destacat que «és un projecte important, que està en línia amb les polítiques innovadores sobre joventut que intentem implantar en el municipi». Pel seu costat la directora general de Joventut de la Generalitat, Laia Girós, ha afirmat que «el Carnet Jove que presentem avui és una eina d’arrelament a Esplugues i de retorn dels joves a la ciutat».

Notícies relacionades

Actualment el Carnet Jove ofereix a tot Catalunya més de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional i també al territori europeu. A Esplugues, hi ha més de 3.000 joves que són titulars del Carnet Jove, on ara hi ha prop de 30 avantatges.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joventut