Obres

Un camí amb arbres sota el pont d’Esplugues unirà les dues parts del parc dels Torrents

Les obres al cèntric parc podrien començar al setembre i estar acabades a principis de l’any que ve

Un camí amb arbres sota el pont d’Esplugues unirà les dues parts del parc dels Torrents

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El parc dels Torrents, al centre d’Esplugues (Baix Llobregat), que recorre l’espai natural de l’antiga torrentera, té una falta de connexió entre les parts nord i sud, que han anat creixent i urbanitzant als dos costats del pont d’Esplugues. Ara, l’ajuntament ha aprovat el projecte –redactat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona– que comunicarà els dos espais i crearà un parc de 16 hectàrees al centre del municipi.

Els treballs, que està previst que comencin al setembre, consistiran en la creació d’un camí amb arbres d’uns 300 metres de longitud i tres metres d’amplada que anirà des de l’Espai Baronda fins a l’anomenat bucle situat a l’altre costat del pont d’Esplugues.

Nous accessos

Això permetrà, de passada, que hi hagi nous accessos a les Piscines Municipals i a l’Espai Baronda, sense necessitat d’accedir pel fort pendent actual, des del carrer de la Riba, que no admet un itinerari adaptat.

Notícies relacionades

El camí estarà flanquejat per arbres i disposarà també de bancs. A més, sota el pont es configurarà una jardinera amb plantes de diferents varietats apropiades per a espais d’ombra. El pressupost de l’obra ascendirà a uns 500.000 euros.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Obra pública