De cara al setembre

Esplugues obre les inscripcions per a la nova temporada de piscines i escoles municipals

El CEM La Plana, l’Escola de Ceràmica i Pintura i l’Escola de Música preparen el curs vinent

Esplugues obre les inscripcions per a la nova temporada de piscines i escoles municipals

PABLO MAESTO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les inscripcions per als cursos de natació per a totes les edats i nivells i activitat física per a joves a partir de l’octubre al CEM La Plana d’Esplugues de Llobregat ja estan obertes a la recepció del centre i la web.

Per als cursos i tallers de l’Escola de Ceràmica i Pintura, que començaran el 20 de setembre, cal inscriure’s a partir del 3 de setembre enviant un correu al centre o presencialment.

Per a les inscripcions de l’Escola de Música és necessari trucar al centre o enviar-hi un correu. L’inici del curs és el 13 de setembre.

Beques per a famílies necessitades

Els tallers per a joves de l’Espai Remolí i del Casal de Cultura R. Brillas obren inscripció de l’1 al 20 de setembre, i les inscripcions del Programa d’Animació Sociocultural per a Majors –de tecnologia, cultural, de salut i activitat física–, per a majors de 60 anys, seran entre el 6 i el 17 de setembre.

Notícies relacionades

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques (escoles esportives i natació) i d’oci (centres recreatius), les famílies amb ingressos anuals per càpita inferiors a 5.218,50 € poden sol·licitar beques al moment de la inscripció.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments