Concerts a l’església

Arrenca el Festival de Música Clàssica d’Esplugues

El Festival arriba a la seva edició número 24 després de veure’s obligat a suspendre l’edició de l’any passat per la pandèmia

Arrenca el Festival de Música Clàssica d’Esplugues
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El col·lectiu d’‘Amics de la Música de Santa Magdalena’ ja han programat els dos primers concerts del 24è Festival de Música Clàssica i Tradicional d’Esplugues (Baix Llobregat). Després que l’edició que l’any passat s’hagués de suspendre per la pandèmia, l’edició d’aquest any arriba amb força i tindran lloc a l’església de Santa Magdalena, amb les restriccions d’aforament i mesures de prevenció requerides per la situació sanitària.

D’una banda, aquest divendres 16 a les 20.30 h l’Orquestra de Cambra Salvat Ensemble interpretarà obres de W. A. Mozart, E. Grieg, E. Elgar, i G. Holst sota la direcció d’Ahmed S. Bilgin. En dues setmanes, el divendres 30 a les 20.30 h l’Orquestra barroca 3 Nations Ensemble interpretarà ‘Diàlegs entre GF Handel i Vivaldi amb obres dels dos compositors’, sota la batuta d’Àngel Villagrasa (i amb de d’Esplugues Tania Ortiz a càrrec de la viola).

Notícies relacionades

L’Associació ‘Amics de la Música de Santa Magdalena’ va néixer el 1997 amb l’objectiu de promoure actes relacionats amb la música clàssica i acostar aquest estil musical als més joves, així com realitzar actes de caràcter no litúrgic a l’Església de Santa Magdalena d’Esplugues. Aquesta organització s’ha encarregat de l’organització de les 23 edicions anteriors del Festival de Música Clàssica i Tradicional.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO