Educació

Esplugues ofereix 151 activitats educatives complementàries per a les escoles de la ciutat

  • L’oferta d’activitats disponible forma part del Programa d’Activitats Educatives Complementàries, una iniciativa amb més de 10 anys d’història

  • Els centres educatius podran sol·licitar les activitats que desitgin de manera telemàtica fins al 31 de gener

  • Totes les activitats es realitzaran tenint en compte els grups bombolla de cada centre

Esplugues ofereix 151 activitats educatives complementàries per a les escoles de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 151 sessions formatives formen part del Programa d’Activitats Educatives Complementàries (PAEC) que l’Ajuntament d’Esplugues ofereix a les escoles per a aquest curs 2020-2021.

L’oferta d’activitats disponible, explica l’Ajuntament, inclou activitats de diferents àmbits: esports, que inclou jocs cooperatius o de raqueta, entre d’altres; de joventut, amb tallers de diversitat; medi ambient, amb activitats sobre el consum responsable o el reciclatge; patrimoni i museus, amb visites a equipaments de la ciutat; salut, per tractar els perills del consum de drogues, educació sexual, etc; solidaritat i cooperació al desenvolupament, amb activitats sobre cultura de la pau o la realitat de persones refugiades; i participació ciutadana, sobre el voluntariat.

Els centres educatius podran sol·licitar les activitats que desitgin de manera telemàtica abans del 31 de gener. El consistori aclareix que totes les activitats es faran tenint en compte els grups bombolla de cada centre educatiu.

Notícies relacionades

«L’oferta formativa inclosa en el PAEC 2020-2021 intenta adequar-se a les necessitats de l’alumnat per poder contribuir a impulsar el concepte de ciutat educadora», reflexiona la regidora d’Educació, Montse Pérez.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA