Davant l’ajuntament

Unes 300 persones es concentren a Esplugues per celebrar el retorn d’Adrià Carrasco

La cita es va fer davant l’ajuntament i va comptar amb una gravació d’agraïment del mateix activista

  • La justícia arxiva la causa contra Adrià Carrasco, un CDR acusat de terrorisme

  • La jutge absol Tamara Carrasco perquè el seu missatge sobre els CDR era informatiu

1
Es llegeix en minuts

Unes 300 persones es van concentrar aquest dilluns 11 de gener a la nit, davant l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, per celebrar el retorn d’Adrià Carrasco al municipi.

La trobada s’ha realitzat just després que ahir s’arxivés la seva causa i reaparegués públicament en una roda de premsa davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, després de passar més de dos anys i mig fugit a Bèlgica.

En la concentració, que ha convocat el grup de suport que s’ha mobilitzat aquest temps que ell ha estat fora de Catalunya, hi ha assistit la mare, Núria Tarrés, i s’ha emès un missatge de veu de l’activista per agrair el suport de la gent i carregar contra el consistori per no haver-li donat suport, amb el so d’un vàter i dedicant l’àudio a l’alcaldessa, Pilar Díaz.

«Suport incondicional»

«Suport incondicional»L’activista dels CDR va voler també agrair el «suport incondicional» de la gent que ha tingut en els «gairebé tres anys d’exili» i va afirmar que tots els que es van mobilitzar per ell ho feien «no per afinitats personals, sinó polítiques».

Per la seva banda, la mare de Carrasco, Núria Tarrés, visiblement emocionada, va assegurar viure «un carrusel de sentiments» i una «infinita felicitat» després de veure el seu fill tornar a casa i poder veure la seva gent.

Notícies relacionades

La trobada va culminar amb una encesa de bengales, un llançament de coets i una traca. El punt final el van posar els assistents després de brindar amb cava.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

CDR Ajuntaments