PROTECCIÓ DAVANT la Covid-19

Repartides gairebé 30.000 mascaretes a Esplugues des de l'inici de l'estat d'alarma

L'ajuntament ha entregat proteccions a diferents col·lectius, com usuaris de residències i del transport públic o paradistes dels mercats municipals

evil2jzwkaiyntv

evil2jzwkaiyntv

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues  (Baix Llobregat) ha entregat prop de 30.000 mascaretes a diferents col·lectius i sectors del municipi des de l’inici de l’estat d’alarma, l’ús de les quals serà obligatori a partir d’aquest dijous en tots els espais oberts i tancats en què no es pugui mantenir una distància de dos metres.

En concret, se n’han repartit més d’11.500 unitats en residències, més de 6.600 a persones usuàries del transport públic –en diferents punts de repartiment habilitats en estacions–, i més de 5.000 als  menors de 14 anys que des de finals d’abril van poder sortir al carrer.

També s’han entregat més de 2.000 proteccions a paradistes dels mercats  municipals, on ja era obligatori des de fa dues setmanes l’ús de mascaretes, prop de 1.600 a clients d’aquests comerços i unes 800 als locals de les entitats gestores del banc local d’aliments, tant usuaris com voluntaris.

Notícies relacionades

El repartiment l’han anat fent en diferents dies tant personal municipal com agents de la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil. A partir d’aquest dijous, l’ús de mascaretes serà obligatori en espais tancats i al carrer quan no es pugui garantir la distància recomanada per a majors de sis anys.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA