31 d’oct 2020

Anar al contingut

ACTIVITAT CULTURAL

Esplugues acull un concert nadalenc 'A ritme de vals'

El Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, sota la direcció d'Albert Deprius, portarà valsos i polques al Centre Cultural L'Avenç

El Periódico

Esplugues acull un concert nadalenc 'A ritme de vals'

El Centre Cultural L’Avenç d’Esplugues acollirà el pròxim 26 de gener el concert nadalenc ‘A ritme de Vals’, a càrrec del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia i sota la direcció d’ Albert Deprius. L’activitat ha sigut organitzada pels Amics de la Música de Santa Magdalena.

Es tracta d’un concert de valsos, polques i peces de «caràcter nadalenc» i de «gran qualitat», segons expliquen des de l’Orquestra Simfònica Harmonia.

El Cor Harmonia neix el novembre de 1998 i, al llarg dels anys, ha actuat en diferents poblacions, teatres i auditoris com el Palau de la Música Catalana, el Teatre Jardí de Figueres, la Sala Mozart de Calella o l’Atlàntida de Vic,  entre d’altres.

El director

Per la seva banda, Deprius ha realitzat recitals lírics, òperes i sarsueles en diferents auditoris d’Espanya, França, Itàlia, Panamà, Colòmbia i Cuba.

A més, ha sigut guardonat en diferents concursos de cant i ha rebut reconeixements com el primer premi en el ‘XVI Concurs internacional per a cantants lírics Fancesco Cileà de Reggio di Calabria’ o el segon premi en el ‘VI Festival Músics Joves de Catalunya’.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA