ACTIVITAT CULTURAL

Esplugues acull un concert nadalenc 'A ritme de vals'

El Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, sota la direcció d'Albert Deprius, portarà valsos i polques al Centre Cultural L'Avenç

vista-esplugues

vista-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Centre Cultural L’Avenç d’Esplugues acollirà el pròxim 26 de gener el concert nadalenc ‘A ritme de Vals’, a càrrec del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia i sota la direcció d’ Albert Deprius. L’activitat ha sigut organitzada pels Amics de la Música de Santa Magdalena.

Es tracta d’un concert de valsos, polques i peces de «caràcter nadalenc» i de «gran qualitat», segons expliquen des de l’Orquestra Simfònica Harmonia.

El Cor Harmonia neix el novembre de 1998 i, al llarg dels anys, ha actuat en diferents poblacions, teatres i auditoris com el Palau de la Música Catalana, el Teatre Jardí de Figueres, la Sala Mozart de Calella o l’Atlàntida de Vic,  entre d’altres.

El director

Per la seva banda, Deprius ha realitzat recitals lírics, òperes i sarsueles en diferents auditoris d’Espanya, França, Itàlia, Panamà, Colòmbia i Cuba.

Notícies relacionades

A més, ha sigut guardonat en diferents concursos de cant i ha rebut reconeixements com el primer premi en el ‘XVI Concurs internacional per a cantants lírics Fancesco Cileà de Reggio di Calabria’ o el segon premi en el ‘VI Festival Músics Joves de Catalunya’.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA