04 juny 2020

Anar al contingut

FOLK AL BAIX LLOBREGAT

El Festival Arrela't d'Esplugues expressarà la cultura d'arrel tradicional a través de la música i la dansa

Des del dissabte 19 fins al dijous 31, la ciutat acollirà un dels festivals de folk més importants de la comarca

El Periódico

El Festival Arrela't d'Esplugues expressarà la cultura d'arrel tradicional a través de la música i la dansa

Esplugues acull el Festival Arrela’t –del 19 al 31 d’octubre–, amb la cultura d’arrel tradicional, expressada per mitjà de la música i la dansa, com a «definició inequívoca d’un dels festivals de folk més importants de la comarca», expressen des del consistori.

Un any més, Tradicions i Costums d’Espluga Viva ha preparat una programació plena de propostes musicals que tindran per escenaris el Casal de Cultura Robert BrillasLa Rajoleta i l’Ateneu.

El festival va arrencar el dissabte 19 d’octubre al Museu de ceràmica La Rajoleta, amb una producció especial cortesia de Marcel Casellas Trio, amb la col·laboració de la mezzosoprano María Mauri i del permaviticultor, Ton Rimbau. L’Arrela’t finalitzarà dijous 31 amb el taller de danses amb Sacristán & Soler, el sopar i el ball, amb música de Safolk.

Els concerts de l’Arrela’t 2019

El diumenge 20 d’octubre, Roger Andorrà va presentar un espectacle de gralla connectada a pedals electrònics, anomenat ‘Electrogralla’, un espectacle on es barreja tradició i modernitat.

Aquest divendres 25 d’octubre, hi haurà doble programació a l’Ateneu. D’una banda, Pony Pisador i, per un altre, els espluguencs The Cane Peelers, que combinen el rock i el folk amb temes més tranquils.

En el transcurs del 26 d’octubre, primer, Mireia Vives i Borja Penalva presentaran el seu nou disc, ‘Cançons de fer camí’. El segon plat vindrà des de la delicadesa de Pasquines, amb un espectacle de música i poesia a través de la sensibilitat de sis dones que formen un projecte personal i únic. I tancarà El Diluvi, el grup de música valencià que oferirà el folk més modern.

El diumenge 27, serà el torn per al cuplet català de la mà de Mousse de Parrús, amb un espectacle d’humor, sàtira i erotisme.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes: Ajuntaments