ART URBÀ

El duo artístic PichiAvo donarà vida a la façana de la futura residència d'estudiants d'Esplugues

Aquesta serà la primera intervenció a Barcelona dels artistes urbans, dissenyadors de la falla municipal de València d'aquest any

La intervenció estarà supervisada per l'entitat Rebobinart i es realitzarà entre el 6 i l'11 de juliol a la façana principal

fallas

fallas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els artistes urbans Juan Antonio Sánchez Santos (Pichi) i Álvaro Hernández Santa Eulalia (Avo), més coneguts com PichiAvo, seran els encarregats de transformar i donar color a la façana del Livensa Living Barcelona Diagonal Alto, la residència d’estudiants que Temprano Capital Partners obrirà el mes de setembre vinent a Esplugues, al costat del recentment inaugurat centre comercial Finestrelles.

L’entitat cultural Rebobinart s’ocuparà de gestionar i supervisar la intervenció artística que executaran entre el 6 i l’11 de juliol els dos artistes valencians, que des de 2007 es van unir per convertir-se en una de les grans figures del street art internacional, gràcies a la fusió de la iconografia de l’art clàssici la identitat fresca de l’art urbà.

El duo, amb una àmplia trajectòria artística a nivell nacional, ha sigut el protagonista de les Falles de València d’aquest any, i ha realitzat a més projectes internacionals a Miami, Nova York i Moscou, entre altres ciutats. No obstant, s’estrenaran a Barcelona amb aquesta intervenció, en una façana de grans dimensions que actuarà com una tela on plasmaran el seu art.

Notícies relacionades

Rebobinart, entitat fundada el 2012, treballa amb la premissa de posar l’art urbà al servei de la dinamització social i cultural de l’espai públic. Des de la seva creació, s’ha encarregat de coordinar projectes socials a través de l’art urbà de qualitat, apostant per desestigmatitzar la percepció d’una forma artística que, sovint, es considera vandàlica i invasiva.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Grafitis Art