Empresa

500 joves es van beneficiar de la iniciativa 'Nestlé needs Youth' el 2017

L'entitat va acollir estudiants de FP Dual a la seva oficina central d'Esplugues

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un total de 466 joves menors de 30 anys es van beneficiar a Espanya de la iniciativa 'Nestlé needs YOUth' el 2017, amb què Nestlé Espanya ja va oferir durant l'any passat un terç de les 1.400 noves oportunitats d'ocupació i formació que es va comprometre a desenvolupar entre 2017 i 2020 a través d'aquesta acció.

Dels 466 joves, prop de 200 han firmat algun tipus de contracte laboral amb Nestlé, mentre que uns 270, tant universitaris com estudiants de formació professional, han participat en programes de formació, ha informat la multinacional suïssa en un comunicat aquest dimarts.

Nestlé Espanya ha seguit apostant per l'FP Dual, i va acollir el 2017 estudiants a les seves fàbriques de Gijón i Sebares (Astúries), La Penilla de Cayón (Cantàbria) i Girona, l'oficina central a Esplugues (Barcelona) i el centre logístic d'Alovera (Guadalajara).

Notícies relacionades

Així, un total de 75 alumnes d'FP Dual dels mòduls d'indústries alimentàries, electrònica industrial, processos i qualitat en la indústria alimentària, mecatrònica, comerç internacional, administració i finances, informàtica, transport i logística, entre d'altres, van rebre formació a Nestlé Espanya.

Des que Nestlé va llançar aquesta iniciativa el 2014, més de 2.000 joves menors de 30 anys s'han beneficiat de 'Nestlé needs YOUth' a Espanya: 1.105 joves han firmat algun tipus de contracte laboral, mentre que 977 estudiants, tant universitaris com de formació professional, han accedit a algun programa de formació a Espanya.