Empresa

Treballadors de Nestlé Espanya veuen perillar el seu lloc de treball en cas de boicot

Els sindicats recorden que la companyia té la seu a Esplugues però centres de producció repartits per tot Espanya

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / ESPLUGUES

Els treballadors de Nestlé Espanya han expressat aquest divendres la seva inquietud per la por a perdre el seu lloc de treball davant la crida a boicotejar els productes de procedència catalana a través de les xarxes socials a causa del procés independentista, segons ha informat UGT.

Per això, el sindicat ha exigit el cessament d'aquest boicot i ha recordat que "milers de llocs de treball" a tot Espanya depenen de la bona marxa de la multinacional suïssa.

Així, han precisat que els productes Nestlé es fabriquen a tot Espanya, per la qual cosa els centres de producció, així com les famílies que treballen a la multinacional i els proveïdors, estan repartits per tot el país.

Notícies relacionades

"Demanem responsabilitat i el cessament de qualsevol forma de boicot o promoció que posi en risc la normal comercialització de productes Nestlé, ja que darrere de la marca hi ha milers de llocs de treball que no han de posar-se en risc i amb els quals es contribueix al benestar de moltes famílies arreu del territori nacional", ha asseverat el sindicat.

Nestlé té la seva seu a Espanya a Esplugues (Barcelona), però té centres de producció a Pontecesures (Pontevedra), Gijón i Sevares (Astúries), La Penilla (Cantàbria), Araia (Àlaba), Girona, Viladrau (Girona), Castellbisbal (Barcelona), Reus (Tarragona), Miajadas (Cáceres) i Herrera del Duque (Badajoz), i dona feina a unes 5.350 persones, segons dades del seu web.