La picada d’ullet de Collboni a l’Espanyol: «És un club històric de Barcelona i part del nostre orgull»

La picada d’ullet de Collboni a l’Espanyol: «És un club històric de Barcelona i part del nostre orgull»

EP

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Ajuntament de Barcelona ha acollit aquest dilluns una trobada especial entre el nou alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, i una representació de l’Espanyol, encapçalada pel CEO del club, Mao Ye Wu, i el subdirector general, Toni Alegre. També ha assistit a la reunió el conseller d’Esports David Escudé.

Collboni ha elogiat el club blanc-i-blau, que jugarà aquesta temporada a Segona Divisió, però que continua mantenint la seva fortalesa social. L’entitat ha comunicat aquest mateix dilluns que ja ha depassat els 20.000 socis, una xifra excel·lent a hores d’ara per a un equip que acaba de perdre la categoria.

«Enfortir els vincles»

«L’Espanyol és un club històric de Barcelona i forma part de la història de l’esport barceloní, català i espanyol. És part del nostre orgull i el seu prestigi contribueix a l’excel·lència esportiva de la nostra societat», ha apuntat el dirigent socialista.

En el club periquito també s’ha valorat positivament una trobada «amb la clara voluntat d’enfortir els vincles existents i establir nous plans d’alineament i treball conjunt entre el RCD Espanyol de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona».

Transmetre valors

Notícies relacionades

L’entitat periquita, amb una història de més de 122 anys, remarca el seu objectiu de «continuar transmetent els valors de l’esport i la ciutat de Barcelona».

La cita també ha servit per presentar a la cúpula barcelonina el projecte esportiu, social i econòmic d’un Espanyol que afrontarà un any dur a Segona amb la intenció innegociable de tornar a la màxima categoria.

Temes:

Espanyol