Mercat blanc-i-blau

Pedrosa acaba la seva etapa a l’Espanyol

Competició tanca dos partits el camp de l’Espanyol per la invasió després del derbi

El calendari de l’Espanyol a Segona: debut dur a Albacete i cita amb l’Andorra de Piqué...

Pedrosa acaba la seva etapa a l’Espanyol

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Era una sortida ja coneguda fa setmanes, fins i tot mesos, i aquest dijous s’ha fet oficial. Adri Pedrosa deixarà aquest divendres de ser jugador de l’RCD Espanyol. El defensa català, de 25 anys, posa el punt final a la seva etapa al club blanc-i-blau, al qual va arribar el juliol del 2014 per incorporar-se al Juvenil B, amb Robert Cuesta d’entrenador. El seu pròxim destí serà el Sevilla.

Pedrosa va debutar amb el primer equip periquito en un partit de Copa del Rei contra el Cadis amb Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ a la banqueta. Internacional Sub-21 amb la selecció espanyola, el defensa ha disputat 112 partits oficials (LaLiga, Copa del Rei i Europa League) en què ha aconseguit sis gols.

Jugador i persona

Notícies relacionades

«A l’Espanyol m’he format com a jugador i persona. He tingut la sort de classificar-me per a Europa i el disgust de viure dos descensos. Estic convençut que aquest equip tornarà ràpidament a Primera Divisió. Sempre que pugui intentaré venir a l’estadi a animar l’equip», ha apuntat el lateral en el seu adeu.

Pedrosa va tornar a tenir protagonisme a l’equip periquito amb Luis García. Després d’un any sense jugar per un lesió inguinal, el carriler va disputar set partits (226 minuts) aquell curs. Va reaparèixer al camp del Betis en la jornada 29 i va jugar els últims minuts amb la samarreta blanc-i-blava a Mestalla en el traumàtic empat que va confirmar el descens.