Actualitat blanc-i-blava

El nou Espanyol es posarà en marxa el 4 de juliol

El nou Espanyol es posarà en marxa el 4 de juliol

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El nou Espanyol de Luis García ja té data de partida. El primer equip retornarà a l’activitat el pròxim dimarts 4 de juliol, dia en què començarà l’habitual protocol de la pretemporada.

Per als primers dies s’han programat les habituals proves mèdiques a la Clínica Corachan i els tests físics a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Aquesta mateixa setmana començaran els entrenaments a les instal·lacions blanc-i-blaves.

Estada a Marbella

Notícies relacionades

El 18 de juliol l’Espanyol iniciarà una estada a Marbella, localitat habitual de les últimes temporades. Durant la seva estada en terres andaluses disputarà diferents amistosos encara per determinar. La concentració a Marbella finalitzarà el 29 de juliol. La recta final de la preparació estiuenca es desenvoluparà a la CE Dani Jarque.

Durant aquest mes s’espera que es vagin perfilant les baixes i les cares noves de la plantilla que competirà a Segona Divisió el curs vinent. El club ja ha anunciat set sortides: les de Pedrosa i Aleix Vidal, que acabaven contracte, i la dels cinc cedits: Denis Suárez, Álvaro, Pierre-Gabriel, Vini Souza i Dani Gómez.