Reflexions del gallec

El compte pendent de Denis Suárez amb l’Espanyol

  • «Tot anirà fluint amb el pas dels partits, no estic al cent per cent ni de bon tros», reconeix l’exblaugrana, que espera recuperar la seva «millor versió» a l’equip periquito.

El compte pendent de Denis Suárez amb l’Espanyol

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

En el frenètic tancament del mercat hivernal es va completar la plantilla de l’Espanyol amb l’arribada de noms il·lusionants. El reforç més mediàtic, sens dubte, va ser el de Denis Suárez, que feia mig any que no jugava i les va passar magres per sortir del Celta després de l’enfrontament amb el president Carlos Mouriño. Finalment ho va aconseguir i suma ja cinc partits amb l’Espanyol, els dos primers de suplent i els tres últims ja com a titular. A poc a poc va millorant la seva aportació, però encara s’espera molt més de l’exblaugrana.

Denis Suárez va firmar fins al 30 de juny amb els periquitos en un format de cessió que acabarà, probablement, amb la sortida cap al Vila-real, ja com a jugador lliure. A curt termini, no obstant, només li interessa destacar amb l’Espanyol en les 14 jornades que queden fins al tancament del campionat. Diego Martínez va posar tota la confiança en el gallec i n’espera la resposta. L’interior té un compte pendent amb el tècnic, que va apostar amb molta força per ell.

«Li vaig donar la meva paraula al Diego»

«Pensava que no em deixarien sortir del Celta. Un cop vaig aconseguir que em deixessin, vaig parlar amb Diego Martínez i li vaig donar la meva paraula que aniria a l’Espanyol», recorda el jugador en declaracions a DAZN. Certificada la sortida de Vigo, no vol continuar amb la polèmica. «És un tema que ja ha passat, s’ha acabat. Soc celtista, però el que va passar donaria per a un llibre», diu.

A l’equip periquito hi ha trobat la confiança que li faltava els últims temps. El tècnic l’ubica a la posició de mitjapunta, amb llibertat de moviments per davant del doble pivot format per Vini Souza, el migcampista defensiu especialista en la pressió i la recuperació, i Darder, l’autèntic cervell de l’equip.

El soci del capità

Notícies relacionades

«El Diego em demana que li doni continuïtat al joc. Quan vaig arribar em va posar vídeos i em va dir que tenien un dèficit quan volien fer jugades més llargues». El gallec espera convertir-se en el soci perfecte del capità per augmentar la possessió i el control en els partits. «Abans Darder estava més sol. Anirà fluint amb el pas dels partits, no estic al cent per cent ni de bon tros», reconeix.

Aquest dissabte espera un difícil examen al Bernabéu, on l’Espanyol no guanya des de 1996, i la jornada següent arribarà un repte molt especial per a Denis. El Celta visitarà l’RCDE Stadium. «Quan l’Espanyol va venir a jugar la primera jornada a Balaídos, vaig parlar amb Domingo Catoira [el director esportiu] i Joan Capdevila i els vaig dir que m’agradaria jugar a l’Espanyol i ser-hi molts anys. De moment vull ser-hi fins a final de temporada, donar la meva millor versió i assolir el meu màxim nivell», assegura.