L’actualitat de l’Espanyol

Diego Martínez confirma l’absència de Joselu i encén l’alarma amb Braithwaite

  • El tècnic periquito prefereix ser prudent amb el gallec i afirma que el danès arriba «limitat» per unes molèsties al duel de dilluns contra la Reial Societat.

Diego Martínez confirma l’absència de Joselu i encén l’alarma amb Braithwaite

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Espanyol disputarà contra la Reial Societat el seu primer partit de la temporada en dilluns, un dia nefast per fomentar l’assistència de l’afició a Cornellà. L’equip repeteix partit a casa després de l’empat contra l’Osasuna. Rebrà el tercer de la Lliga, un rival perillós amb ganes de rescabalar-se de la inesperada ensopegada patida contra el Valladolid.

Els periquitos comptaran amb la baixa capital de Joselu, mentre Braithwaite arriba «limitat» per unes molèsties, com va revelar aquest dissabte el tècnic Diego Martínez. «Un sempre prefereix jugar diumenge, però hem d’adaptar-nos. A més de Joselu hi ha dos o tres futbolistes que no poden arribar. Martin Braithwaite porta tres o quatre setmanes així, amb molèsties que el limiten. És veritat que hem de restringir-li els entrenaments. Serà una gestió complexa. Ja tenim un canvi per obligació», va apuntar el preparador blanc-i-blau.

«La millor Reial en 20 anys»

El míster periquito va repartir elogis per als donostiarres. «És la millor Reial dels últims 20 anys: juga bé, té verticalitat [...]. Amb Imanol tot és excel·lent. No et deixa córrer i no permet que els rivals transitin. La setmana anterior van perdre, cosa que reforça la idea que la igualtat és màxima», va apuntar Diego Martínez.

Notícies relacionades

El gallec va tornar a insistir en la importància d’aconseguir regularitat en un torneig tan igualat. «És important ser constants i no mirar la classificació. Des de la tornada de l’aturada estem amb bons números. La constància és la clau, per arribar a la jornada 38 en bona posició i amb els objectius complerts. Hi confio», va proclamar el tècnic, que no va voler marcar terminis amb Joselu. «És un jugador important, ens omple d’orgull que faci la seva millor temporada. Ens encantaria tenir tothom, però hi donem l’enfocament positiu. Altres jugadors faran passos endavant. Els números ofensius són molt bons, estem en el top-5 en joc ofensiu».

Una de les grans novetats pot ser la titularitat de Pacheco sota pals en lloc d’Álvaro, tot i que Diego Martínez va preferir no donar pistes al rival. «Jo no jugo al Fantasy. Un pot tenir una idea, però s’ha d’estar preparat per a tot», va assenyalar.