Actualitat blanc-i-blava

Chen Yansheng negocia una possible venda de l’Espanyol

  • El president xinès estudia l’oferta d’un fons inversor nord-americà.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els rumors sobre una possible venda de l’Espanyol tornen a la palestra. Segons ha avançat la COPE, el president Chen Yansheng està negociant un canvi de propietat amb un fons inversor nord-americà. Les negociacions ja estan en marxa i s’apunta fins i tot la possibilitat que pogués tancar-se l’operació durant l’aturada de la Lliga pel Mundial de Qatar.

No és la primera vegada que sorgeixen rumors d’aquest tipus i el mateix Chen va sortir al pas en la seva última visita a Barcelona després de dos anys i mig d’absència per la pandèmia. «Durant aquests sis anys i set mesos de la meva gestió, en cap moment he posat el club en venda ni hem rebut cap oferta real», va apuntar l’empresari xinès el setembre passat.

Rellançar el projecte

Notícies relacionades

Chen i el seu conglomerat Rastar Group exigeixen 250 milions d’euros als compradors pel 99,6% del capital social del club. El diari ‘As’ afegeix que ja s’ha produït algun intercanvi de documentació entre Chen i el possible comprador.

L’objectiu del fons americà seria rellançar el projecte esportiu, com ja ha ocorregut amb altres inversors que han desembarcat en clubs com el Chelsea i l’Atalanta.