Luxe relaxat en una casa senyorial menorquina

Hotel Palace Barcelona

Hotel Palace Barcelona / Carlos Garralaga (EPC_EXTERNAS)

3
Es llegeix en minuts

Els hostes d’El Palace Barcelona ja poden explorar la ciutat no només per terra, sinó també des del mar. L’establiment propietat de Royal Blue Bird ha posat en marxa una nova experiència prèmium consistent a descobrir Barcelona i els seus voltants a bord de la nova llanxa ràpida propietat de l’hotel, la Sea Ray SDX 270, de 8,28 metres d’eslora i amb el seu propi capità.

L’equip de consergeria de l’hotel és l’encarregat d’organitzar cada detall per garantir una experiència de navegació fluida que, a més de la travessia en si, inclou una cistella de pícnic amb canapès preparats per l’equip de cuina amb formatges locals gurmet, embotits, galetes salades, fruita fresca, dues ampolles de xampany Ruinart, aigua, refrescos i cervesa.

Així, l’experiència El Palace by the Sea permetrà als passatgers –sis com a màxim– crear records inoblidables mentre exploren els nombrosos llocs que la costa barcelonina té per oferir.

Amb l’arribada de la primavera, Menorca floreix i s’inaugura la segona temporada del que ja s’ha convertit en un dels seus hotels més singulars: Son Vell, de Vestige Collection. Situat en ple Camí de Cavalls, a 20 minuts de Ciutadella i 10 minuts de la cala de Son Vell, aquesta casa senyorial del segle XVIII reformada amb gust i elegància és un lloc idoni per extreure tota l’essència natural de l’illa.

Ofereix 33 habitacions i suites de luxe, envoltades de cuidats jardins, zones de cítrics, una gran extensió d’oliverars i un hort ecològic. Al caire de les 180 hectàrees de la finca, s’estenen camps fèrtils i una granja en actiu amb cavalls menorquins. Si l’exterior ja ofereix grans dosis de calma i alegria de viure, al seu interior es dobla l’aposta: piscina exterior, cine a l’aire lliure, sala de massatges, pràctica de ioga i pilates i la possibilitat de contractar diferents experiències, com excursions o observacions d’estrelles.

Un altre dels seus punts forts és la seva cuina, que Son Vell planteja com un homenatge als ingredients i productes artesans més frescos de Menorca a través dels seus dos restaurants. Al migdia, Sa Clarisa ofereix un ambient relaxat per menjar a l’aire lliure uns menús lleugers envoltats de vegetació. A entrada de fosc, Vermell brinda el protagonisme a les tradicions culinàries i al singular ritme de la vida a l’illa amb una sèrie de plats preparats pel xef Joan Bagur.

Les novetats

Per a la seva segona temporada, Son Vell compta a més amb algunes novetats, fruit dels acords que Vestige ha tancat amb dues marques espanyoles que comparteixen els seus valors i visió del que representa el luxe relaxat. D’una banda, els hostes podran disfrutar a les seves habitacions de la línia d’amenities dissenyada per la firma de cosmètica orgànica Rowse, a més de disfrutar de tractaments facials i massatges amb productes 100% vegetals i lliures de tòxics. A més, els clients podran descobrir i adquirir peces d’edició limitada dissenyades en exclusiva per la firma d’alta costura Malne i inspirades, per descomptat, a Menorca.

Després d’haver solcat les aigües del Carib i la Costa Est dels EUA, el Seven Seas Grandeur explorarà el Mediterrani durant una temporada estival que el portarà al litoral italià, grec, espanyol i francès.

Notícies relacionades

El vaixell ofereix el luxe més deliciós que pot experimentar-se a bord d’un creuer. Suites totalment equipades, amb una decoració exquisida i unes inigualables vistes a mar obert. Un servei impecable brindat pels 548 treballadors que integren la plantilla, la proporció de personal per hoste més alta de la indústria. Gastronomia d’especialitat que pot tastar-se a qualsevol dels cinc restaurants que allotja el vaixell. I una fascinant col·lecció d’art que integra més de 1.600 peces, entre elles, tres litografies originals de Picasso i l’exclusiu Journey in Jewels, el primer ou de Fabergé que resideix permanentment al mar.

Per a més informació visita la pàgina www.unmundodecruceros.com