Una aliança per la màgia

Iberia i les Destinacions Disney renoven el seu acord de col·laboració pel qual l’aerolínia es consolida com el soci preferent de les tres Destinacions Disney

La entrada del recién renovado Disneyland Hotel

La entrada del recién renovado Disneyland Hotel / Disneyland Paris

4
Es llegeix en minuts
Judit Figueras
Judit Figueras

Periodista

ver +

Els contes dels germans Grimm, les novel·les de Hans Christian Andersen i fins i tot la col·lecció de relats de Les Mil i una Nits. Llibres, llegendes i obres que han pres vida durant l’últim segle amb les més de 500 pel·lícules que ha produït la companyia de Walt Disney. Des de clàssics com Blancaneu i Pinotxo fins a produccions més recents com Vaiana i l’exitosa Frozen. Disney s’ha convertit en l’univers per excel·lència de les fades, la màgia i la il·lusió. És per això que, independentment de l’edat, l’origen i el gènere, viatjar a una de les destinacions de Disney és per a milions de persones un somni fet realitat.

A fi de complir aquest somni, Iberia i les Destinacions Disney, Disneyland Paris, Walt Disney World Florida i Disney Cruise Line, han renovat el seu acord pel qual l’aerolínia es consolida com el soci preferent de les tres Destinacions Disney, facilitant els trasllats de milers de famílies espanyoles. La firma d’aquesta renovació es va portar a terme per part de la directora Comercial i de Desenvolupament de Xarxa i Aliances d’Iberia, María Jesús López Solás, i el director General de Disney Destinations per a Espanya i Portugal, Tiago Santos, el 13 de març al recentment reformat hotel insígnia de Disneyland Paris, el Disneyland Hotel.

Mitjançant aquest acord, les dues companyies busquen continuar promocionant dos dels seus parcs principals, Disneyland Paris i Walt Disney World Resort, a Orlando, i la seva línia de creuers, Disney Cruise Line. Tal com va explicar Santos durant la firma de l’acord, "som dues empreses líders i amb garantia de qualitat, d’excel·lència i de servei, que busquen el benestar de les famílies, amb una experiència única des del moment de volar fins a l’aterratge a les destinacions màgiques". Per la seva banda, María Jesús López va emfatitzar que "es tracta d’una aliança que uneix dos mons màgics, el món de Disney i el món de l’aviació durant tres anys més".

Així, mitjançant aquest acord, els viatgers podran continuar reservant el seu viatge mitjançant paquets que inclouen els bitllets d’avió a l’aeroport de París-Orly, les habitacions en algun dels hotels que s’ubiquen al resort de Disneyland Paris i les entrades, tant al Parc Disneyland com al Parc Walt Disney Studios.

Aquesta aliança entre Iberia i les Destinacions Disney es va materialitzar a l’acabat de renovar Disneyland Hotel, la joia de la corona dels hotels Disney a París. Amb un total de 487 habitacions –superiors deluxe i suites– l’hotel va tornar a obrir les seves portes el 25 de gener passat després d’un treball creatiu de reforma portat a terme per l’equip de Walt Disney Imagineering Paris. El resultat, un homenatge a la reialesa i als castells europeus que traslladarà els seus hostes a un imaginari infinit de les històries més emblemàtiques de Disney.

Les parets es camuflen entre un jardí de flors de lis i un mobiliari d’estil victorià, inspirat en l’interior de les antigues fortaleses franceses. El lobby, presidit per un llum de vidre de 1200 kg i amb 447 vidres en forma d’estrelles, emula l’entrada d’una biblioteca. En honor a tots aquells llibres que han començat les històries Disney, desenes de prestatgeries amaguen títols de clàssics i homenatges a llibres que apareixen a les pel·lícules, com el receptari del xef Louis, el cuiner al castell d’Eric que intenta tant sí com no coure a Sebastian a La Sireneta.

Al so de C’est la fête, un dels himnes més emblemàtics de Disney, personatges com Lumiére, la Sra Potts i Chip donen la benvinguda als comensals al nou restaurant de l’hotel: La Table de Lumière. Un elegant saló, inspirat en la Galerie des Glaces del Palau de Versalles, amb servei de taula en el qual se serveix un menú d’alta cuina amb plats típics de la gastronomia francesa. A més, durant el sopar, els hostes reben les visites de les princeses Disney, com la Bella, la Ventafocs, la Blancaneu i la Bella Dorment.

Notícies relacionades

L’oferta gastronòmica del Disneyland Hotel Paris acaba amb The Royal Banquet, un restaurant que permet als hostes assistir a un banquet real. Aquest bufet lliure, decorat amb una col·lecció de quadros que retraten algunes de les famílies, els cavalls i fins i tot els brivalls de les pel·lícules, ofereix una àmplia selecció de menjar en la qual es troba una barra d’ostres i mariscos, una parada de carn de primera qualitat i una secció de postres d’allò més originals. Finalment, l’hotel també compta amb el Fleur de Lys Bar, una cocteleria banyada en tonalitats blaves i platejades i amb una infinitat de flors de lis que ofereix còctels i vins d’alta qualitat.

AMPLIACIÓ

Suplement de viatges i turisme

Després de 22 anys de l’obertura, el Parc Walt Diseny Studios canviarà el seu nom a Disney Adventure World. Aquest canvi es materialitzarà quan la nova àrea immersiva dedicada al món hivernal de Frozen, el World of Frozen, prengui vida al costat d’un majestuós llac. Mentre es porta a terme la remodelació del Parc Walt Disney Studios, es continuarà ampliant la seva extensió amb noves àrees temàtiques que s’uniran a Marvel Avengers Campus i a Worlds of Pixar, arribant a duplicar la seva superfície.