Recorre els mercats nadalencs més bonics d’Europa

Aquest any Áurea Hotels t’acompanya a recórrer mercats nadalencs plens d’encant en dues de les ciutats més boniques d’Europa

Recorre els mercats nadalencs  més bonics d’Europa
3
Es llegeix en minuts

El Nadal és a tocar i, amb ell, la màgia dels mercats ambulants nadalencs. Les grans ciutats europees ja es preparen per viure aquestes festes amb alegria i il·lusió. Els llums comencen a il·luminar els carrers i les places s’engalanen i es transformen en paradisos plens de màgia i color. ¡L’excusa perfecta per a una escapada inoblidable a la República Txeca o Hongria!

Contagia’t de l’esperit festiu d’aquestes dates i deixa’t seduir per aquestes propostes d’Áurea Hotels, que et convida a submergir-te en l’encant nadalenc de ciutats europees mentre disfrutes de la comoditat i l’elegància que només els seus hotels poden oferir.

Áurea Hotels /

.

Descans al costat del mercat ambulant més popular de Praga

La mítica plaça de Venceslau, situada al centre del barri més antic de Praga, pren vida cada desembre amb el mercat ambulant de Nadal més gran i popular de la República Txeca.

L’aroma embriagadora de l’Svarák, el seu famós vi calent amb espècies, sobrevola les parades artesanals que s’instal·len al voltant de l’imponent arbre de Nadal que presideix la plaça il·luminant el lloc amb milers de llums. Aquest màgic escenari és el lloc perfecte per submergir-te en l’atmosfera festiva, disfrutar de delícies culinàries com els trdelník (pastissets de massa de pa) i els klobása (salsitxes a la graella) o adquirir artesanies úniques mentre et deixes envoltar per l’ambient nadalenc de Praga i explores les tradicions i la cultura d’aquesta bonica ciutat europea.

Per descobrir tots els encants de la capital de la República Txeca, el millor punt de partida és l’Áurea Legends, un hotel amb identitat pròpia a escassos 10 minuts del mercat ambulant de Nadal.

Situat al cor bohemi de la ciutat, l’establiment, d’esperit boutique i estil modern, està emplaçat en un edifici del 1864. Disposa d’àmplies habitacions en les quals regna un ambient sofisticat i amb caràcter, perfecte per als amants del disseny.

El seu interiorisme ret homenatge al passat de Praga revelant, d’una manera única i diferent, els secrets de la ciutat de les cent torres i els tres-cents ponts. De fet, cada planta de l’hotel protagonitza una de les seves cinc llegendes més conegudes, de manera que tant els passadissos com les habitacions estan il·lustrats amb escenes llegendàries.

Áurea Hotels /

.

Nadal a la vora del Danubi

Si estàs pensant a visitar Budapest, és bo que sàpigues que el desembre és, sens dubte, un dels millors moments per fer-ho. En aquesta època de l’any, els empedrats carrers de La perla del Danubi s’impregnen d’esperit nadalenc i és possible disfrutar de centenars d’activitats com fires, festivals o mercats nadalencs.

El Mercat de Nadal de Budapest, Budapesti Karácsonyi Vásár, és un dels més populars i pintorescos de la ciutat. Ubicat en ple centre, a la plaça de Vörösmarty, aquest mercat et sorprendrà per les seves encantadores parades de fusta decorades amb llums parpellejants i una gran varietat de productes artesanals, regals, decoracions nadalenques i productes locals.

Els visitants acostumen també a degustar delícies hongareses tradicionals com el forralt bor (vi calent), langos (una espècie de pa fregit) o salsitxes hongareses. A més, el mercat ofereix un programa d’entreteniment en viu amb actuacions de cors, música folklòrica i altres activitats per a tota la família.

Budapest fusiona amb harmonia aires senyorials i racons amb encant com els de l’exclusiu Áurea Ana Palace, un luxós hotel boutique 5 estrelles erigit sobre un palau hongarès del segle XIX que ha conservat el seu llustre, bellesa i magnetisme. Inspirant-se en l’estil neoclàssic, ofereix exclusives habitacions que uneixen classicisme i modernitat.

L’hotel ret homenatge a Sissí, emperadriu d’Àustria i reina d’Hongria, cèlebre figura que va freqüentar les reunions palatines del Budapest del segle XIX. En cadascuna de les seves plantes es poden trobar ressenyes de diferents episodis de la seva fascinant vida, objecte de nombroses novel·les i pel·lícules. Si visitar Budapest per Nadal ja és màgic per si mateix, ¡espera a allotjar-te en aquest hotel!

Notícies relacionades

Áurea Legends. Praga

Áurea Ana Palace. Budapest

Áurea Hotels /

.
Temes:

Música Budapest