Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Vull felicitar a la Guàrdia Urbana de L'Hospitalet per la seva celeritat i la seva actuació"

zentauroepp13599023 guardia urbana hospitalet190130132157

zentauroepp13599023 guardia urbana hospitalet190130132157

Alex Porqueras

Habitualment deixem constància de la nostra queixa, però en canvi, ens costa molt felicitar. L'estadística ens diu que es reben habitualment set queixes per una felicitació. Doncs el motiu d'aquesta carta és que quedi constància com a mínim d'aquesta felicitació.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Fa un parell de dies, la nit de carnaval, vaig despertar-me al voltant de les cinc de la matinada a causa del xivarri que estaven fent un grupet de joves al meu carrer. A part de molestar els veïns, estaven provocant petites destrosses al mobiliari urbà.

Vaig creure oportú contactar de forma anònima amb la Guàrdia Urbana de L'Hospitalet, que al moment va atendre la meva trucada i em va dir que prenia nota. En menys de 10 minuts van aparèixer a la zona i van solucionar el problema. Agraeixo la celeritat i l'actuació. 

Tanmateix, la gestió no acaba aquí. Ahir a la tarda van contactar amb mi des de l'Àrea de Civisme i Convivència del consistori per interessar-se sobre el tema i saber si era una cosa puntual o habitual i així prendre les mesures adequades.

Vull agrair novament aquesta gestió. Aquesta forma d'actuar confirma les ganes de donar un servei molt pensat en el ciutadà i no sols cobrir l'expedient. Gràcies.

Participacions delslectors

Mésdebats